Η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε το απόγευμα της Κυριακής τον Μάνο Παπαγιάννη, ότι την χτύπησε στα παρασκήνια της παράστασης όπου πρωταγωνιστούν γιατί δεν είπε μία ατάκα που ήθελε.

Ο ηθοποιός, ενώ οι καταγγελίες προς το πρόσωπο του δίνουν και παίρνουν, εκείνος δεν θέλησε να πάρει καθόλου θέση. Μάλιστα, όταν τον συνάντησαν οι κάμερες έξω από το θέατρο ο ίδιος, απέφυγε να μιλήσει και απομακρύνθηκε άρον άρον. Διαβάστε παρακάτω…

Ξεσπούν εναντίον της Αγγελίδης Δαλιάνη! Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού, οι βρισιές και τα σχόλια για το ξύλο του Παπαγιάννη στην Παυλίδου!

Ωστόσο, από την στιγμή που δεν έχουμε ακούσει την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη και δεν ήμασταν μάρτυρες σε αυτό το περιστατικό, ακούμε μόνο την πλευρά της Σοφίας Παυλίδου η οποία μεταφέρθηκε με μελανιές στην πλάτη στο νοσοκομείο. (Σε κατάσταση σοκ η Σοφία Παυλίδου στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό! Με μελανιές στην πλάτη και χτυπήματα στην σπονδυλική στήλη!)

Αυτό που θα σας αποκαλύψω στο Youweekly.gr και το Dimis Blog αφορά την τοποθέτηση του Μάνου Παπαγιάννη. Επειδή συνεργάτες μας επικοινώνησαν μαζί του, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά να μιλήσει και ο λόγος; Γιατί έχει απαγορευτικό από την δικηγόρο του. Εκείνη δεν τον αφήνει να τοποθετηθεί δημοσίως μιας και στην προκειμένη περίπτωση ότι και να πει μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του.

Μάνος Παπαγιάννης: Δεύτερη καταγγελία εναντίον του! Είχε σηκώσει το χέρι του και σε άλλη ηθοποιό! Ο λόγος για την…

Το μόνο σίγουρο, όπως μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο Youweekly.gr, είναι πως ο Μάνος Παπαγιάννης διαψεύδει τα όσα ισχυρίστηκε δημοσίως η Σοφία Παυλίδου! «Αυτό που ξέρω, είναι πως ο Μάνος υποστηρίζει ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και ότι συνέβη κάτι εντελώς διαφορετικό! Δεν θέλω να σας πω κάτι άλλο, θα μιλήσει η δικηγόρος του για ότι είναι!», μου είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον του και μοιράζομαι μαζί σας στο Dimis Blog.

Ότι και να είναι… ότι και να έγινε… ότι και να ειπώθηκε… Αν υπήρξε σωματική βία, σε όποιο μέγεθος κι αν ήταν αυτή, απλά είναι ντροπή και το λιγότερο απαράδεκτο. Εγώ οφείλω όμως, μέχρι να αποφασίσει να μιλήσει ο ίδιος ή η δικηγόρος του να σας αποκαλύψω τι μου μετέφεραν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ