Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο καθώς έχει έρθει αντιμέτωπη με διαρροή γυμνών φωτογραφιών της, από επιτήδειο άντρα που προφανώς θέλει να της κάνει μεγάλο κακό!

Η νεαρή παίκτρια του My Style Rocks,. μετα την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών που σας αποκάλυψε το Youweekly.gr, (Ιωάννα Τούνη: Διέρρευσαν ολόγυμνες φωτογραφίες της κοπέλας στο Instagram! Ποιοι το έκαναν;) κινήθηκε νομικά θέλοντας να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τον συγκεκριμένο ανώνυμο λογαριασμό, ώστε να υποστεί τις συνέπειες. Διαβάστε παρακάτω…

Αυτό όμως ήταν η αρχή… Η Ιωάννα, όπως μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της στο Youweekly.gr, φοβάται για το «μετά». Φοβάται για το αν ο συγκεκριμένος έχει στην κατοχή και άλλες φωτογραφίες με παρόμοιο ακατάλληλο περιεχόμενο και τις δημοσιεύσει είτε τώρα, είτε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ήδη όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr, ένας λογαριασμός στο διαδίκτυο προσπάθησε να ανεβάσει νέο γυμνό υλικό με την Ιωάννα αλλά κατέβηκε αμέσως, χωρίς να μπορέσει να γίνει αναπαραγωγή. (Ιωάννα Τούνη: Νέες ολόγυμνες φωτογραφίες! Το μοντέλο ξεσπά…)

Την ίδια ώρα, ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει γεμίσει με μηνύματα από αγνώστους οι οποίοι της κάνουν χυδαίες προτάσεις φέρνοντας την σε πολύ δύσκολη θέση. Η επικοινωνία της Ιωάννας με τον δικηγόρο της πλέον είναι καθημερινή σχεδόν μέχρι να μπορέσουν να δώσουν ένα «τέλος» σε αυτή την υπόθεση και έχει καταφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Ιωάννα Τούνη: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με τις γυμνές φωτογραφίες! Τι λέει ο δικηγόρος της! Καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος…

Είναι δυνατός χαρακτήρας η Ιωάννα Τούνη και στο πλευρό της έχει ανθρώπους που της στέκονται αληθινά. Το μόνο που παρακαλάει και φοβάται είναι για νέο αποκαλυπτικό υλικό, το οποίο μπορεί να έχει κάποιος στην κατοχή του, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό «YOU» που παραχώρησε συνέντευξη, έχει στείλει κάποια σημεία του κορμιού της σε διάφορους συντρόφους της… Δείτε τι αποκάλυψε: Ιωάννα Τούνη: Το s*x tape, οι γυμνές φωτογραφίες, το απαγορευμένο και κλεμμένο υλικό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ