Όπως σας περιγράψαμε χθες από το Youweekly.gr και το Dimis Blog ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι ένα πραγματικό θαύμα για τους γιατρούς του Ασκληπιείου Βούλας. Το ιατρικό προσωπικό από την τελευταία νοσηλεύτρια μέχρι και τους πανεπιστημιακούς νοσηλευτές έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, με την απίστευτη δύναμη θέλησης για την ζωή που δείχνει ο Κωνσταντίνος

Μάλιστα στο αποκλειστικό ρεπορτάζ μας σας γράψαμε αναλυτικά την κατάσταση της υγείας του αλλά και τις πρώτες λέξεις που είπε μόλις άνοιξε τα μάτια και απέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον (Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ξύπνησε και είπε τις πρώτες του λέξεις… Δεν φαντάζεστε ποιες ήταν!).  Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η γυναίκα του Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία συγκλονισμένη περιμένει τις εξελίξεις για την κατάσταση του άντρα της. Διαβάστε παρακάτω…

Όπως μεταφέρουν μέσα από το Ασκληπιείο της Βούλας, στο Youweekly.gr, μόλις ανακοίνωσαν στην γυναίκα του παρουσιαστή ότι βγαίνει από τη εντατική και μεταφέρεται σε μονόκλινο δωμάτιο, το πρόσωπο της πλημμύρισε με δάκρυα χαράς, μιας και ο μεγάλος κίνδυνος ξεπεράστηκε. Ευχαριστούσε τους γιατρούς και ανυπομονούσε να δει τον άντρα της,.

Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έχει τις αισθήσεις του. Μάλιστα οι γιατροί, στην προσπάθεια να διαπιστώσουν αν το ατύχημα και τα σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι του άφησαν κάποιο μόνιμη βλάβη ή εγκεφαλική δυσλειτουργία, του έδειχναν φωτογραφίες από την οικογένεια του, την γυναίκα και το παιδί του για να δουν αν τους αναγνωρίζει.

Στην εικόνα της γυναίκας του Εβελίνας Βαρσάμη, αλλά και του 6χρονου γιου του, ένα μικρό χαμόγελο έφυγε από τα χείλη του. Φυσικά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τους αναγνώρισε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας.

Από εδώ και στο εξής ξεκινάει άλλος ένας κύκλος θεραπειών και ένας δεύτερος αγώνας, που θα πραγματοποιήσει το ιατρικό προσωπικό στο Ασκληπιείο της Βούλας για να εκτιμήσει το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο εγκέφαλος του Κωνσταντίνου.

Μέχρι στιγμής η κατάσταση είναι σταθερή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ