Μάχη για την ζωή του συνεχίζει να δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στην εντατική στο Ασκληπιείο της Βούλας. 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε την περίοδο των Χριστουγέννων η είδηση για το ατύχημα του παρουσιαστή, το οποίο βύθισε σε θλίψη την οικογένεια του! Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε ακόμη: Τον τσακώσαμε στα πράσα! Αυτός είναι ο νέος έρωτας του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Η κατάσταση του παρουσιαστή μπορεί να δείχνει ότι δεν βελτιώνεται και παραμένει σταθερή και κρίσιμη όμως οι πληροφορίες του Youweekly.gr που θα μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Dimis Blog, φέρνουν στο φως νέα στοιχεία που μας κάνουν να έχουμε ελπίδες. Μπορεί οι πιθανότητες που δίνουν στον Κωνσταντίνο για να ζήσει, να είναι πιο μικρές, όμως ορισμένες κινήσεις και εξετάσεις κάνουν την οικογένεια να ελπίζει.

Συγκεκριμένα, οι πιθανότητες που δίνουν για να ζήσει είναι ακόμη 40% ενώ σύμφωνα με το πρωτόκολλο της ΜΕΘ ο ασθενής μπορεί να παραμείνει σε αναπνευστική μηχανική υποστήριξη για 13 έως 20 ημέρες, και μετά την πάροδο αυτού του διαστήματος υποβάλλεται σε τραχειοστομία. Αυτό γίνεται για να υποστηριχθεί και πάλι η αναπνοή του αλλά είναι η μέθοδος που ενδείκνυται για την αναπνευστική υποστήριξη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και που τον προστατεύει περισσότερο από τα μικρόβια και συνεπώς τις λοιμώξεις που εγκυμονεί η χρήση του αναπνευστήρα. (Δείτε εδώ αναλυτικά)

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr που μας μετέφερε άνθρωπος από το πολύ στενό του περιβάλλον, οι γιατροί όντως προσπάθησαν να τον «ξυπνήσουν» και να τον βγάλουν από την καταστολή. Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος που μου μετέφερε τις πληροφορίες που διαβάζετε και θα διαβάσετε και παρακάτω στο Dimis Blog, μας επιβεβαιώνει ότι ο Κωνσταντίνος κούνησε τα χέρια του, μία κίνηση αρκετά αισιόδοξη και ελπιδοφόρα. (Δείτε εδώ αναλυτικά)

Την πληροφορία που θελω να σας μεταφέρω εγώ στο Dimis Blog, είναι πως μέσα από το νοσοκομείο, η πληροφορία που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr, αναφέρει πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έκανε μαγνητική εξέταση, η οποία είχε θετικά αποτελέσματα, σε σχέση με αυτά που περίμεναν αρχικά οι γιατροί και οι ελπίδες ολοένα και μεγαλώνουν! Προς το παρόν οι πληροφορίες πολλές και όλα είναι αβέβαια… Όμως δεν θα μπορούσα να μην σας μεταφέρω και την θετική εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του!

Δείτε την μηχανή που οδηγούσε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εκείνο το πρωί και οι ανατριχιαστικές εικόνες από το σημείο του τροχαίου… Δείτε τις εικόνες εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ