Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του! O παρουσιαστής μετά από σφοδρό τροχαίο νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην εντατική στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Αν και μέχρι την Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, η υγεία του όπως ανέφεραν ιατρικοί κύκλοι ήταν σταθερά κρίσιμη τα βραδινά νέα δεν ήταν και τόσο ευχάριστα. Διαβάστε παρακάτω…

Πληροφορίες που ωστόσο δεν μπορούσαν να διασταυρωθούν 100% λόγω του ιατρικού απορρήτου έκαναν λόγο για επιπλοκή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη όσον αφορά στο σύστημα της αναπνευστικής του λειτουργίας. (Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ)

Μία πληροφορία κάνει τον γύρο τις τελευταίες ώρες που θα μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Dimis Blog.

Η τραγική ειρωνεία της ζωής! 

Συγκλονίζει επιπλέον η μοιραία σύμπτωση από το παρελθόν του, για την οποία είχε ο ίδιος μιλήσει το 2011, στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο ίδιος είχε αποκαλύψει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την μητέρα του, η οποία ήταν σε κώμα για 14 χρόνια ύστερα από τροχαίο: » Κάτα τη διάρκεια των διακοπών της στην Κέρκυρα, έπεσε από ένα μηχανάκι και χτύπησε το κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η 20ωρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της… Έπι έξι μήνες ήταν στην ενταντική, υποστηριζόμενη από ιατρικά μηχανήματα, και για τα επόμενα 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση», είχε αναφέρει.

Για το πως περάσαν αυτά τα 14 χρόνια, εξομολογήθηκε: «Δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον, απλώς κάποιες στιγμές αισθανόμαστε ότι ίσως μας καταλαβαίνει. Πολύ συχνά, την πήγαινα στη θάλασσα, γιατί ένιωθα ότι της έκανε καλό…Μέσα από δικές μου γνωριμίες, τόσο στην Αμερική όσο και στην Γερμανία μίλησα με πάρα πολλούς γιατρούς. Όλοι μου ανέφεραν ότι η επιστήμη δεν είχε φτάσει ακόμη στη δυνατότητα μεταμόσχευσεις εγκεφάλου και πως μόνο ο Θεός μπορούσε να αποφασίσει για το μέλλον της. Είχε πλήρη αναπηρία».

Είχε επίσης παραδεχθεί ότι σε όλη αυτή την περίοδο της μιλούσε: «Πολλές φορές. Και πίστευα ότι, κοιτώντας τη στα μάτια, της έδινα ερεθίσματα για να μπορέσει να επανέλθει. Χωρίς να το ξέρω, αισθανόμουν ότι ένιωθε όσα τις έλεγα».

Την ίδια ώρα σοκάρει η κατάθεση του οδηγού λεωφορείου ο οποίος αλλάζει τα δεδομένα και αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη και ποιος από τους δύο φταίει γι’αυτή την κατάληξη! Δείτε την κατάθεση του εδώ.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ