Μπορεί η πρεμιέρα του Survivor 2 να άλλαξε και από 14 Ιανουαρίου να πήγε 21 Ιανουαρίου όμως οι διαδικασίες προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και οι ομάδες κοντεύουν να ολοκληρωθούν.

Ο ΣΚΑΙ φέτος και η τουρκική παραγωγή θέλει να κάνει την διαφορά από πέρυσι και να επενδύσει και σε άλλα πρόσωπα εκτός από επωνύμους! Όπως αθλητές ή ακόμη και πολιτικά πρόσωπα. Διαβάστε παρακάτω…

Αυτό θα σας αποκαλύψω και σήμερα στο Dimis Blog και το Youweekly.gr… Μία πληροφορία πολύ καυτή που σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω! 

Αρχικά, σας είχα αναφέρει στο Dimis Blog τη πρώτη επώνυμη που υπέγραψε και φεύγει τον άλλο μήνα για Άγιο Δομίνικο (Δείτε για ποια πρόκειται εδώ), αλλά και τον σύντροφο παίκτριας από το Survivor 1 που μπαίνει στο Survivor 2, καθώς πέρασε όλα τα δοκιμαστικά και είναι έτοιμος να φύγει! (Δείτε για ποιον πρόκειται εδώ)

Και πάμε τώρα στο θέμα μας! Μία πολύ έγκυρη πηγή, μετέφερε στο Youweekly.gr ότι έγινε γίνει πρόταση σε ένα πολιτικό πρόσωπο το οποίο είναι πολύ κοντά να πει το μεγάλο «ναι». Για το μόνο λόγο που δεν έχει απαντήσει ακόμη, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, είναι ότι περιμένει να δει τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, να τα διευθετήσει όλα και να μπορέσει να ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Νίκο Μαστρογιάννη, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές είχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, ενώ τώρα είναι συνεργάτης της ανεξάρτητης βουλευτού Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

Το σίγουρο είναι πως αυτή η συμμετοχή θα διχάσει πολύ τον κόσμο! Εγώ να ευχηθώ καλή επιτυχία!

Την ίδια ώρα υπάρχουν εξελίξεις για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ο οποίος δίνει μάχη για την ζωή του μετά από τροχαίο. Μάλιστα η γυναίκα του έκανε την πρώτη της ανάρτηση… Δείτε τι έγραψε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ