Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ από το Nomads, όμως στην πραγματικότητα είναι αυτός ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού.

Γιατί; Γιατί είναι από τους λίγους που κέντρισαν θετικά το ενδιαφέρον του κόσμου και παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιάς στο φινάλε του. Ενώ ήξερε ότι όλοι θα πέσουν να τον «κατασπαράξουν» που μπήκε σε ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν θα έμπαινε ποτέ σε τέτοιο παιχνίδι, ποτέ κατά την διάρκεια του Nomads δεν αποκάλυψε το μυστικό του. Διαβάστε παρακάτω…

Ποτέ δεν αποκάλυψε ότι πήγε στις Φιλιππίνες ώστε να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό και το έργο που προσπαθεί να κάνει χρόνια! Άφησε τον κόσμο να εξαντλήσει την αυστηρότητα προς το πρόσωπο του, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα και στο τέλος, αφού αποχώρισε και δεν θα επηρεαζόταν θετικά η γνώμη του κόσμου αποκάλυψε για ποιον λόγο μπήκε. (Δείτε εδώ όσα είπε).

Την αποκάλυψη του αυτή επιβεβαίωσε και το ίδιο το κανάλι, καθώς ο ΑΝΤ1 έβγαλε σχετική ανακοίνωση για τον Γιώργο Μαυρίδη, στην οποία αναφερόταν η συμφωνία που έκανε  ο tatoo artist ώστε τα λεφτά που θα πάρει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να πάνε στην ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος ΑΧΕΠΑ. (Δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Η αλήθεια είναι πως είναι λίγα αυτά που γνωρίζουμε για τον Γιώργο Μαυρίδη. Μέχρι στιγμής αυτό που τον χαρακτήριζε, πέρα από το ταλέντο του στο να σχεδιάζει τατουάζ, ήταν η αγάπη του για τα ζώα. Όμως… δεν ήταν μόνο αυτό!

Ο Γιώργος Μαυρίδης στο παρελθόν χρησιμοποίησε όλη την δημοσιότητα που μπορεί να του είχε δώσει -τότε- το «World Party» και έκανε συνεχώς εκκλήσεις στο κοινό του για τον μικρό Νέστορα. Ο μικρός Νέστορας, ένα αγοράκι όπου σε ηλικία 3 χρονών οι γονείς του έμαθαν ότι πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνιας μορφής σύμπλοκη κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια (μονήρη κοιλία). Ο Νέστορας έπρεπε να ταξιδέψει στην Αμερική για την εγχείρηση που έπρεπε να κάνει και ο Γιώργος με όλες του τις δυνάμεις προσπάθησε να μαζέψει ένα μέρος από το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν η οικογένεια…

Μετά από αυτό, ο Γιώργος δεν σταμάτησε και το έβαλε στόχο να προσπαθήσει με κάθε δυνατό τρόπο να βοηθήσει όποιο παιδί έχει ανάγκη. Έτσι με δική του πρωτοβουλία, μέσα από την επιχείρηση που διατηρεί στην Θεσσαλονίκη, διοργάνωσε έναν μαραθώνιο τατουάζ, με ένα συγκεκριμένο σχήμα, μια φατσούλα που χαμογελάει και το κόστος ήταν ελάχιστο, στα 20€. Όλο το ποσό, είχε δηλώσει ο ίδιος πως θα πήγαινε και πάλι στην ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος ΑΧΕΠΑ.

Και πάλι τα κατάφερε. Οι ουρές από νωρίς το πρωί έξω από το μαγαζί του στην Θεσσαλονίκη ήταν εξωπραγματικές. Αυτή την ανταπόκριση του κόσμου ούτε ο ίδιος δεν την περίμενε. Και μάλιστα τα κατάφερε πάλι! Ο Γιώργος Μαυρίδης «χτυπούσε» τατουάζ επί 14 ώρες συνεχόμενα και κατάφερε και συγκέντρωσε το ποσό των 7.295 ευρώ. 

Ο κάθε άνθρωπος τις φιλανθρωπίες τις κάνει για έναν δικό του προσωπικό λόγο. Για να γεμίσει ένα δικό του κομμάτι στην ψυχή του. Δεν χρειάζεται εδώ στο Dimis Blog να σας κάνω καμία αποκάλυψη, γιατί δεν θα το ήθελα. Αυτό που θα ήθελα όμως να πω… Σίγουρα ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ο μεγάλος νικητής του Nomads…Άφησε την επιχείρηση του, άφησε τις δουλειές του, πήγε Φιλιππίνες, άντεξε… και όμως δεν χαρίζεται στο χρήμα για προσωπική του χρήση! Τα λεφτά θα τα δωρήσει στα παιδάκια που το έχουν ανάγκη…Σπάνιο για τις μέρες μας!

Ο μόνος που έστω και μέσα από την προβολή του, μέσα σε λίγα λεπτά μετέδωσε ένα μεγάλο μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους που παρακολούθησαν το Nomads…Μπράβο! Και εύχομαι αυτό το έργο να μπορέσουμε όλοι να το ολοκληρώσουμε… με ότι δύναμη εχει ο καθένας. Είτε μικρή, είτε μεγάλη! Και πάλι μπράβο!

Στημένος ο τελικός του My Style Rocks! Η γκάφα και η φωτογραφία που πρόδωσε το «μυστικό»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ