Σας έχω μία πληροφορία «φωτιά»… Μια λαχταριστή πληροφορία που σπαρταράει! Γνωρίζετε πολύ καλά, όσοι με παρακολουθείτε και από πέρυσι πως το Survivor… είναι το φόρτε μου!

Και πάμε λοιπόν στο θέμα μας! Μπορεί το Survivor να άλλαξε ημερομηνία πρεμιέρας και να μην ξεκινάει τελικά στις 14 Ιανουαρίου που όλοι περιμέναμε (Δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα), όμως οι διαδικασίες συνεχίζουν και οι συμφωνίες κλείνονται μία μετά από την άλλη! Διαβάστε παρακάτω…

Αρχικά, στο Dimis Blog και στο Youweekly.gr σας αποκάλυψε την πρώτη επώνυμη κυρία που έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΙ και φεύγει για Άγιο Δομίνικο με το νέο χρόνο. (Δείτε για ποια πρόκειται εδώ).

Όμως… σήμερα σας έχω ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον πρόσωπο. Ένα πρόσωπο που μας απασχόλησε πολύ με το διαζύγιο του μιας και τον κατηγορούσε συνεχώς η πρώην γυναίκα του και δεύτερον… έχει σχέση με επώνυμη που ήταν στο Survivor 1.

Η παρουσιάστρια… ο Οικονομόπουλος και η σχέση με την Αραβανή που την τσάκισε!

Και φυσικά μιλάω για τον Μιχάλη Μουρούτσο. Ο αθλητής όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΙ και έκλεισε για την ομάδα των επωνύμων. Ο Μιχάλης παίρνει την σκυτάλη από την σύντροφο του Λάουρα Νάργες και ακολουθεί αυτός τώρα για να χαράξει την δική του πορεία στο ριάλιτι επιβίωσης…

Ο Μιχάλης Μουρούτσος μπήκε στο στόχαστρο, όταν μαθεύτηκε η σχέση του με την Λάουρα, αλλά ο σχολιάστηκε πολύ από τον κόσμο μετά τις αποκαλύψεις τις πρώην γυναίκας του, Αναστασίας Περράκη για το διαζύγιο που δεν έχουν πάρει ακόμη αλλά και για την συμπεριφορά της Λάουρας προς την κόρη τους. (Δείτε εδώ όσα είχε αποκαλύψει).

Έχω κι άλλα να σας πω… περιμένετε λίγο όμως και θα σας τα αποκαλύψω στο Dimis Blog…

Αναστασία Περράκη: Μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιο με τον Μουρούτσο και την σχέση του με την Νάργες: «Τεράστια αποτυχία…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ