Προς «έκπληξη» όλων η Ελληνοφρένεια και ο τσολιάς κόπηκαν «νύχτα» από τον Alpha, χωρίς καμία ανακοίνωση!

Παρά που η εκπομπή σημείωνε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και αποσπούσε τις καλύτερες κριτικές και από άποψη χιούμορ και από άποψη συνεντεύξεων στα πολιτικά πρόσωπα, ο alpha αποφάσισε να δώσει ένα «τέλος» σε αυτή την σάτιρα! Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε ακόμη: Είναι οριστικό! Χωρισμός «βόμβα» ελληνική showbiz! Τα έσπασαν για τα χρέη και τον γάμο που δεν μπορούσε να γίνει ποτέ!

Αν και δεν χρήζει ιδιαίτερων συστάσεων, η σάτιρα των Θύμιου Καλαμούκη και Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη αποτελεί μια από τις μακρόχρονες τηλεοπτικές εκπομπές. Αντικείμενο της εκπομπής αποτελεί ο σχολιασμός της επικαιρότητας, για χάρη του οποίου επιστρατεύονται τεχνικές μοντάζ, φάρσες σε δημόσια πρόσωπα, φανταστικοί διάλογοι και εκκεντρικοί χαρακτήρες.

Και ενώ όλα κυλούσαν ωραία και καλά, ενώ είχαν γυρίσει και το επεισόδιο που ήταν να προβληθεί, ένα ωραίο απόγευμα ανακοίνωσαν στον Τσολιά και στους συνεργάτες του το «τέλος». Ο λόγος; Ότι μάθατε εσείς… αυτό έμαθαν κι εκείνοι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog, δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση για το μέλλον της εκπομπής! Τα μέλη αυτής, δεν γνώριζαν το παραμικρό και απλά ένα ωραίο απόγευμα τους ανακοινώθηκε ότι είναι εκτός καναλιού και χωρίς εκπομπή – δουλειά.

Δείτε ακόμη: Όλη η αλήθεια! Ο άγριος καυγάς Αγγελόπουλου – Παπαδημητρίου και το μεγάλο ψέμα! Πλακώθηκαν και χώρισαν;

Γιατί κόπηκε λοιπόν η Ελληνοφρένεια; Μία εκπομπή που «επιτέθηκε» με σάτιρα στα πολιτικά πρόσωπα και στην κυβέρνηση! Και όταν κάποιος το κάνει αυτό… δεν μένει για πολύ στον «αέρα». Λίγες κλειστές πόρτες, λίγα τηλεφωνήματα οδήγησαν στο «κόψιμο» της Ελληνοφρένειας. Η επίθεση στον «Σύριζα» ίσως τους κόστισε ακριβά, αλλά εδώ… είναι σύνηθες φαινόμενο αυτό! Το άσχημο σε αυτή την υπόθεση είναι ότι δεν τους άφησαν ούτε καν να χαιρετίσουν το κοινό τους…

Έτσι λοιπόν… όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, η Ελληνοφρένεια κόπηκε για πολιτικά συμφέροντα. Ποιος ακριβώς έδωσε την εντολή; Έξυπνα παιδάκια είστε.. μπορείτε να καταλάβετε!

Φυσικά, ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας δεν το άφησε έτσι όμως και έκανε μία ανάρτηση πετώντας το γάντι στον Alpha για την αντιμετώπιση και την συμπεριφορά προς αυτούς, στέλνοντας το δικό του μήνυμα… Δείτε τι έγραψε εδώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ