Πρώτα εδώ στο Dimis blog και το Youweekly.gr μάθατε για το έντονο φλερτ και την μελλοντική σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μεταξύ τους όλα ξεκίνησαν όταν συναντήθηκαν στην Σκιάθο το καλοκαίρι και πέρασαν πολύ χρόνο μαζί. Διαβάστε παρακάτω…

Μπορεί οι ίδιοι να το διαψεύδουν… βασικά δεν το διαψεύδουν, απλώς δεν το επιβεβαιώνουν, όμως η σχέση καλά κρατεί και μάλιστα σε πρόσφατο ρεπορτάζ μου σας είχα αποκαλύψει εδώ στο Dimis Blog, όλες τις λεπτομέρειες για την σχέση τους και τις κρυφές συναντήσεις στο κανάλι, όπως ακριβώς μου τις μετέφερε παρουσιαστής από τον σταθμό (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα σε εβδομαδιαίο περιοδικό που θέλει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ντορέττα Παπαδημητρίου να έχουν πλακωθεί κυριολεκτικά. Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως το ζευγάρι χώρισε με πολύ άσχημες συνθήκες καθώς η Ντορέττα δεν μπόρεσε να αντέχει τα νυχτοπερπατήματα του Αγγελόπουλου με άλλες κοπέλες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μία ξανθιά μπήκε ανάμεσα τους και αυτό έκανε την Ντορέττα να απομακρυνθεί και στην συνέχεια να του ζητήσει να χωρίσουν ανταλλάσσοντας πολύ άσχημα λόγια. Η ίδια ήταν πολύ απογοητευμένη και δεν μπόρεσε να «κουμαντάρει» τις εξόδους του νεαρού Σκιαθίτη! Ωραία μέχρι εδώ.

Διαβάζοντας εγώ αυτό το ρεπορτάζ, έψαξα τις πηγές και προσπάθησα να μάθω τι ακριβώς συνέβη κι αν όντως η Ντορέττα τσακώθηκε με τον Γιώργο και μάλιστα, τον έβρισε και άσχημα! Όπως μου ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον και των δύο και μοιράζομαι μαζί σας στο Youweekly.gr κάτι τέτοιο είναι πραγματικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ποτέ δεν τσακώθηκαν, ποτέ η Ντορέττα δεν του έκανε σκηνή και ειδικά για την συγκεκριμένη κοπέλα που γράφει το δημοσίευμα καθώς, είναι φίλη τους.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr συνεχίζουν να είναι μαζί και πολύ καλά είτε φιλικά, είτε ερωτικά… αυτό απασχολεί τους ίδιους.

Την ίδια στιγμή, μπορεί ο Ντάνος και η Ντορέττα να πετάνε στα σύννεφα όμως… ένα άλλο ζευγάρι που ήταν μαζί στο Survivor και δεν τους είχε πάρει χαμπάρι κανείς χώρισε και εμείς σας το αποκαλύψαμε! Ένα ζευγάρι που κανείς δεν είχε μάθει ότι ήταν μαζί στον Άγιο Δομίνικο. Δείτε για ποιους πρόκειται εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ