Το Survivor 2 στα μέσα του Ιανουαρίου θα βγει στον «αέρα» και ήδη η τούρκικη παραγωγή κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι όλα έτοιμα! Μάλιστα κυκλοφόρησαν και οι πρώτες εικόνες από τις προετοιμασίες στον Άγιο Δομίνικο και την εντυπωσιακή έναρξη του ριάλιτι (Δείτε εδώ τα πλάνα).

Ωστόσο, οι ομάδες δεν έχουν κλείσει ακόμη μιας και από τις αρχές του Ιανουάριου θα αρχίσουν να πέφτουν οι υπογραφές. Προς το παρόν γίνονται δοκιμαστικά και άτυπες συμφωνίες. Διαβάστε παρακάτω…

Εδώ στο Dimis Blog και το Youweekly.gr σας αποκάλυψα τα πρώτα ονόματα που έχουν πει το μεγάλο ναι, όσον αφορά την ομάδα των «Διάσημων», ανάμεσα τους τραγουδιστές, ηθοποιοί, καλλιτέχνες (Δείτε ποιοι είναι οι πρώτοι εδώ). Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα πρόσωπο φρέσκο, που δεν έχει απασχολήσει τόσο τα μίντια, από τον χώρο του αθλητισμού, έχει κάνει κάποιες επαφές με τους υπεύθυνους του Survivor….

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έχει κάνει κάποια δοκιμαστικά και περιμένει την τελική απάντηση για να μπει στην ομάδα των «Διάσημων». Η Κατερίνα είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας στον στίβο με πολλές διακρίσεις.

Ο ΣΚΑΙ θέλει να ποντάρει στους αθλητές, οχι όμως να απεμπολήσει τους «επώνυμους», όπου εκείνοι «σηκώνουν’ την ακροαματικότητα.

Την ίδια ώρα…γίνονται δοκιμαστικά για την ομάδα των «Μαχητών» (Δείτε εδώ τους πρώτους που μπήκαν στην ομάδα) και εδώ σας έχω το ζουμί… Στην ομάδα αυτή, η τούρκικη παραγωγή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, κάλεσε την Βασιλική Αγιαννοπούλου, που είχε απασχολήσει πολύ στο Survivor 1.

Η αθλήτρια του Bodybuilding αν και πέρασε όλα τα δοκιμαστικά, συνειδητοποίησε ότι στον ίδιο χώρο βρισκόταν και η Μαίρη Ρόουζ, η οποία την είχε «πολεμήσει» στο παρελθόν για την σχέση με πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, τον Κωνσταντίνο, κάνοντας την να σκεφτεί αν τελικά θα μπει στο παιχνίδι μιας και δεν ήθελε η Βασιλική σε καμία περίπτωση να αφήσει κάτι τέτοιο να την «ρεζιλέψει» και η παραγωγή να το «εκμεταλλευθεί» για να κάνει νούμερα βάζοντας δύο «πρώην» στην ίδια ομάδα…

Έτσι, μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε, λέγοντας στον υπεύθυνο της τουρκικής παραγωγής ότι αποχωρεί και σταματάει τις διαδικασίες, κάτι που δεν άρεσε στον ίδιο μιας και την θεωρούσαν πολύ δυνατό χαρτί λόγω, του ότι ήταν γυμνασμένη… Όμως… η αξιοπρέπεια πάνω από όλα!

Την ίδια ώρα… ενώ οι ομάδες «κλείνουν» έρχεται η αποκάλυψη από το Youweekly.gr για ένα ζευγάρι μέσα στο Survivor που δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς… των οποίων όμως ο έρωτας δεν είχε κρατήσει πολύ. Δείτε για ποιους πρόκειται εδώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ