Από την Δήμητρα Παυλάτου…

Σήμερα σας αποκαλύπτω ευχάριστες ειδήσεις στο Dimis Blog και το Youweekly.gr…Διαβάστε παρακάτω…

Μετά την μεγάλη αποκάλυψη για τον πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή που έχει δεσμό με την Ευαγγελία Αραβανή (Δείτε για ποιον πρόκειται εδώ), ήρθε η σειρά άλλου αγαπητού τραγουδιστή ο οποίος ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας..

Ο ίδιος δεν έχει μοιραστεί με το κοινό και τους θαυμαστές του αυτό το ευχάριστο μυστικό… όμως θα το αποκαλύψουμε εμείς εδώ στο Youweekly.gr και συγκεκριμένα στο Dimis Blog…

Αποκλειστικό! Η νέα εκπομπή που βάζει ο Ιβάν Σαββίδης μετά την Κατερίνα Καινούργιου!

O λόγος για τον Στέλιο Ρόκκο και την αγαπημένη του Ελένη Γκόφα οι οποίοι ανεβαίνουν τα σκαλιά… του δημαρχείου στην Μύρινα Λήμνου Λέσβου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας! Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον! Μάλιστα η «Λελέ», όπως την φωνάζουν οι φίλοι τους, έχει άψογη σχέση με τα παιδιά του τραγουδιστή.

Το youweekly.gr βρήκε την αναγγελία του γάμου τους η οποία γράφει συγκεκριμένα:

Δείτε ακόμη: Εγκεφαλικό! Δεν φαντάζεστε ποσό κοστίζει την βραδιά το ξενοδοχείο που μένουν Οικονομάκου – Μιχόπουλος στην Βενετία!

«Ο Ρόκκος Στυλιανός του Δημητρίου και της Ελένης το γένος Καραμπάτσου που γεννήθηκε στο Κοντοπούλι Λήμνου Λέσβου και κατοικεί το Κοντοπούλι Λήμνου Λέσβου και η Γκόφα Ελένη του Χρήστου και της Αθανασίας το γένος Χατζηκυριλή που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το γένος Χατζηκυριλή που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στο Νέο Ρύσιο, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στο Δημαρχείο Μύρινας Λήμνου Λέσβου!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ