Ο Ιβάν Σαββίδης και τυπικά πλέον έχει αναλάβει το Έψιλον κάνοντας προγραμματισμό για το πως θα στήσει το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr ο νέος καναλάρχης  πραγματοποίησε ραντεβού με όλους τους παρουσιαστές του σταθμού ώστε να συζητήσουν τον τρόπο που θα συνεχίσει η συνεργασία τους από εδώ και στο εξής! Διαβάστε παρακάτω…

Όπως είπε και ο ίδιος, στον λόγο που έβγαλε στον σταθμό, στόχος του δεν είναι το 6% σε νούμερα τηλεθέασης αλλά η κορυφή! (Δείτε όσα είπε εδώ). Ο ίδιος ήδη από τον Ιανουάριο θα αλλάξει την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βγάζοντας την γκόσιπ θεματολογία, μιας και στο ρεπορτάζ είναι αδύναμη, κάνοντας την μόνο τηλεφωνικές επικοινωνίες, όπως πρότεινε ο Θέμης Μάλλης στους ανθρώπους του σταθμού (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ).

Σε όλες τις εκπομπές έχει κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, με μόνο μία παρουσιάστρια δεν έχει κάνει ραντεβού, δείχνοντας την ότι θα την αφήσει εκτός! (Δείτε για ποια πρόκειται εδώ).

Και πάμε στο θέμα μας… Ο Ιβάν Σαββίδης, έχει ποντάρει στην ενημέρωση και το κανάλι Έψιλον θέλει να γίνει… όπως ο ΣΚΑΙ ένα πράγμα. Αυστηρή ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία… σε πιο χαλαρό επίπεδο! Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, μετά την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» θα βάλει δελτίο ειδήσεων, δηλαδή στις 11:25 που θα ξεκινάει η πρώτη εκπομπή ενημέρωσης. Γι’αυτό θέλει να ανέβει οπωσδήποτε η εκπομπή της Καινούργιου, ώστε να δίνει σωστή «πάσα» στο πρώτο δελτίο… Αλλιώς τα πράγματα θα αλλάξουν και αυτή την φορά ο «Καφές» της Κατερίνας μπορεί να χυθεί…

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν και το πρωινό δελτίο του Έψιλον μετά την Καινούργιου, θα το παρουσιάσει ο Νίκος Ευαγγελάτος!

Σε αυτό το σημείο να σας τονίσω ότι τον Νίκο Ευαγγελάτο δεν θα τον πειράξει από το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.30! Αυτό θα μείνει κανονικά…

Την ίδια στιγμή εδώ στο Dimis Blog σας αποκάλυψε τον πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή που έχει σχέση με την Ευαγγελία Αραβανή τους τελευταίους μήνες…. Δείτε για ποιον πρόκειται εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ