Το Έψιλον και επίσημα θα περάσει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη ο οποίο είναι διατεθειμένος να κάνει ραγδαίες αλλαγές για να αγγίξει την κορυφή!

Όπως είπε και ο ίδιος στην ομιλία που έκανε, για την ενημέρωση των υπαλλήλων του σταθμού, στόχος του δεν είναι το 6% – 7% που κάνει τώρα το κανάλι, αλλά η πρώτη θέση. (Δείτε εδώ την ομιλία του). Αυτό όπως καταλαβαίνετε, για να συμβεί θα πρέπει να στηθούν όλα από την αρχή, μιας και κανένα πρόγραμμα του σταθμού όπως είναι στα σημερινά δεδομένα, εκτός της Τατιάνας Στεφανίδου, δεν είναι επιτυχημένο! Διαβάστε παρακάτω…

Αρχικά, πραγματοποίησε κάποια ραντεβού με ορισμένες παρουσιάστριες που απασχολούνται ήδη στο κανάλι προκειμένου να δουν πως μπορεί να συνεχίσει η συνεργασία τους, αφού τα συμβόλαια «τρέχουν» και δεν μπορεί προς το παρόν να αφήσει κάποια εκτός. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει ξανά στο youweekly.gr, ήδη πρόκειται να γίνουν κάποιες αλλαγές από τον Ιανουάριο που αφορούν τις εκπομπές που είναι ήδη στον αέρα. Όπως της Κατερίνας Καινούργιου που μετά τα τόσο χαμηλά νούμερα που σημειώνει στην πρωινή ζώνη, για να «σωθεί» πρέπει να αλλάξει. Έτσι θα βγάλει όλη την γκόσιπ θεματολογία, που δεν κάνει νούμερα στην εκπομπή και θα στοχεύσει περισσότερο στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τηλεθεάτριες(!) (Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ).

Η Τατιάνα Στεφανίδου θα μείνει ως έχει αφού το κανάλι και ο νέος καναλάρχης την πιστεύει πολύ και θα επενδύσει πάνω της. Ο Μένιος Φουρθιώτης και η εκπομπή «Αποκαλυπτικά», αυτό που αναφέρουν οι ως τώρα πληροφορίες του Youweekly.gr, θα συνεχίσει μέχρι και τέλος του χρόνου και από τον Ιανουάριο θα τεθεί ξανά η συγκεκριμένη εκπομπή στις συζητήσεις για να δουν με ποια κριτήρια θα συνεχίσει. Αυτό έχει κάνει τον παρουσιαστή να αγχώνεται και όλη αυτή η πίεση έχει επιπτώσεις στην υγεία του, αφού νοσηλεύεται σοβαρά (Δείτε όλο το ρεπορτάζ εδώ) Από εκεί και πέρα, το «2 στις 2» με την Ένεζλη και την Γεωργαντά θα κοπεί, ωστόσο οι δύο κυρίες θα απορροφηθούν σε άλλα project. Μόνο με μια παρουσιάστρια του Έψιλον δεν έκανε ραντεβού ο Σαββίδης και από ότι φαίνεται θα την αφήσει έξω από τα σχέδια του. (Δείτε για ποια πρόκειται εδώ)

Και πάμε τώρα στα νέα πρόσωπα που επενδύει ο Ιβάν Σαββίδης για το νέο κανάλι του, το οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε πως θα ονομαστεί. Αρχικά, το δυνατό χαρτί στο οποίο επενδύει πάνω του είναι η Άλκηστης Μαραγκουδάκη, η οποία μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ είναι σε καθημερινές συζητήσεις με τον Ιβάν. Την θέλει στο κανάλι του, ξέρει πολύ καλά πως ήταν η μόνη που έπεισε τα στελέχη του ΣΚΑΙ να επενδύσουν στην ψυχαγωγία και «ξεκόλλησε» από τα μονοψήφια. Έτσι ο κ.Σαββίδης δεν θέλει ένα τόσο δυνατό πρόσωπο να το χάσει από δίπλα του.

Το σημαντικότερο όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr και μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog, είναι πως εκτός από τις παροχές και την εμπειρία της Άλκηστης Μαραγκουδάκη, η πρώην διευθύντρια προγράμματος θα τραβήξει μαζί της και παρουσιάστες του ΣΚΑΙ που ήταν δικές τις «δημιουργίες». Μπορεί η Ευαγγελία Αραβανή να φημολογείται ότι θα παρουσιάσει το «Survivor Panorama» όμως οι πληροφορίες μου θέλουν την παρουσιάστρια να ακολουθήσει την Άλκηστη στο νέο βήμα της, στο κανάλι τον Σαββίδη. Εκτός από την Αραβανή σας έχω και μία άλλη καυτή πληροφορία…

«Επειδή έχει αρνητική ενέργεια…» – Τα αφοπλιστικά λόγια του Ιβάν Σαββίδη που έστειλαν στο νοσοκομείο τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ο Ιβαν Σαββίδης, μαζί με όλες τις παρουσιάστριες και τους παρουσιάστες που συζητάει, στο δυναμικό του θέλει και την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία λόγω εγκυμοσύνης για κάποιο διάστημα θα μείνει εκτός, όμως με κάποιον τρόπο θέλει να την δεσμεύσει για να εξασφαλίσει την θέση της στο νέο του κανάλι.

Οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr λένε πως ο νέος καναλάρχης έκλεισε ήδη συμφωνία με την Ιωάννα Λίλη η οποία θα απορροφηθεί στον σταθμό. Όσο για τον Λάκη Λαζόπουλο που ακούγεται το τελευταίο διάστημα, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η θέση του στο κανάλι και μάλιστα η ενδεχόμενη συνεργασία πάει σιγά σιγά στα σκουπίδια, αφού όπως φαίνεται δεν τα βρήκαν οι δυο τους…

Η φωτογραφία που καίει την Καινούργιου! Στα δεξιά του Σαββίδη με καυτό σορτς και…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ