Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να βρίσκεται μακριά από τον χώρο της τηλεόρασης καθώς πριν από 2 χρόνια τελείωσε άδοξα η συνεργασία της με το κανάλι ALPHA και το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» αποτελεί παρελθόν ωστόσο ετοιμάζεται να κάνει μια δυναμική επιστροφή και να μας δείξει μια πτυχή του εαυτούς της που δεν γνωρίζαμε ως τώρα.

Τι εννοώ; Θα σας πω αναλυτικά μέσα από το Dimis blog και το Youweekly.gr… διαβάστε παρακάτω…

Αποκλειστικό! Η δημοσιογράφος που φυλακίστηκε είναι η… 

Η Κωνσταντίνα λοιπόν, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι ΑΝΤ1 καθώς το Dancing with the Stars σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει…

Ονόματα και ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι για τις συμμετοχές όμως δύο θα μας απασχολήσουν σίγουρα παραπάνω από όλα κι αυτά δεν είναι άλλα από αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αλλά και της Μαρίας Κορινθίου…

Για το σόου λοιπόν ακούγεται ότι οι υπεύθυνοι έχουν προσεγγίσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία μετά το άκυρο που έριξε στο Nomads μάλλον θεωρεί πως κάτι τέτοιο της ταιριάζει περισσότερο οπότε και θα… επιστρέψει στην οθόνη μας!

Αποκλειστικό – Survivor! Αν πει το «ναι» στο ριάλιτι θα είναι η μεγάλη ανατροπή… 

Το άλλο όνομα που ακούω πως θα… πει το ναι είναι η Μαρία Κοινθίου! Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε για την εμφάνισή της στο θέατρο οι υπεύθυνοι την γλυκοκοίταξαν και μάλλον και η Μαρία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους!

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου δεν είναι πια μόνη… 

Τώρα το κατά πόσο και οι δύο θα μπορέσουν να σταθούν άξιες… των προσδοκιών μόνο εκείνες το ξέρουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ