Από την Δήμητρα Παυλάτου.

Και εκεί που κάθομαι ωραία και καλά, ανοίγω δυστυχώς την τηλεόραση και πέφτω πάνω στο Πρωινό και στην συνέντευξη του Κώστα Αποστολάκη! Ε, επειδή την Φαίη την συμπαθώ και το Πρωινό του Ant1 μου αρέσει πολύ αποφάσισα να κάτσω να το δω… Δεν υπολόγισα όμως ότι συνεντευξιαζόμενος ήταν ο Κώστας Αποστολάκης και έκανα το… «λάθος» να παίξω κορόνα γράμματα τα νεύρα μου.Διαβάστε παρακάτω…

Ο ηθοποιός, έδωσε ρεσιτάλ, με ένα απίστευτο παραλήρημα για τις γυναίκες, μιλώντας λες και είναι τα τελευταία τσόλια στα πεζοδρόμια, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με νεαρή συνοδό! Η αμπιγιέ εμφάνιση και η έκπληξη της κοπέλας!

Ο Κώστας είπε χαρακτηριστικά:

«Ό,τι βλέπουμε είναι εικονική πραγματικότητα, για αυτό και τα Instagram είναι σε έξαρση, πάνε στα μπουζούκια και όλοι πρέπει να δείξουνε στους άλλους ότι περνάνε καλά. Έχουν χαθεί λίγο οι ρόλοι. Μια γυναίκα να σου λέει «μη σου γ=%[email protected]$» δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Η γυναίκα πρέπει να είναι αληθινή και να κρατάει το ρόλο της, όπως και ο άντρας.

Η γυναίκα η σημερινή κάνει τα πάντα για να είναι γαμ[email protected][email protected] και ξεχνά να είναι αγαπήσιμη. Είμαι χαιρέκακος, δεν μαθαίνει κανένας τίποτα για τα προσωπικά μου, και το χαίρομαι!»

Και θα τοποθετηθώ. Η όλη απάντηση μου θυμίζει έναν φίλο μου, που έχει απατηθεί και έχει άχτι τις γυναίκες. Αλλά αυτό το αναφέρω τυχαια…. και μπαίνω στο θέμα μου!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήκωσε την μπλούζα της και μας έδειξε την γυμνή κοιλίτσα της! Σε άψογη φόρμα η παρουσιάστρια…

Ότι  μπορεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος να έχει μία προσωπική εμπειρία δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταφέρεται σε συλλήβδην εναντίον όλων των γυναικών με απαξιωτικούς και σίγουρα σεξιστικούς χαρακτηρισμούς. Είναι τουλάχιστον ντροπή για τις γυναίκες που βλέπουν να τις χαρακτηρίζει … «γαμ%^σιμες».

Δεύτερον… Τα προσωπικά ανήκουν στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και ότι βαπτίζονται «επώνυμοι» δεν σημαίνει ότι μας ενδιαφέρουν οι σχέσεις όλων! Ας ηρεμήσουμε λίγο… Σίγουρα υπάρχει και αυτό το είδος γυναικών, σίγουρα υπάρχουν και άντρες που δεν είναι πρότυπα… αλλά ανάθεμα και αν ο καθένας έβγαζε το προσωπικό του άχτι στην κάμερα γενικεύοντας! Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μία άτυχη στιγμή του Κώστα Αποστολάκη γιατί είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος και δεν τον τιμάει και τόσο αυτή η συνέντευξη!

Δείτε ακόμη: Nomads – Διαρροή: Οι παίκτες που σώζει το τηλεοπτικό κοινό και η αποχώρηση του Μαυρίδη! Μάθετε πρώτοι…

Σίγουρα ήθελε να περάσει ένα σωστό μήνυμα για το γεγονός ότι οι άντρες και οι γυναίκες έχουν χάσει τον ρόλο τους αντίστοιχα, όμως ο τρόπος που το έκανε ακύρωσε ότι ήθελε να πει. Κρίμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ