Συνολικά 27 άτομα, οι περισσότεροι celebrities, κατηγορούνται για το κύκλωμα ναρκωτικών στο sushi bar «Li Li Shu» της Δεινοκράτους!

Μέσα από τις 122 σελίδες, ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών, καλεί 27 άτομα να δικαστούν για πολύ σοβαρά αδικήματα του ποινικού κώδικα. Η δίκη έχει οριστεί να ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Μάιου του 2018. Διαβάστε παρακάτω…

Πολλά ονόματα ακούστηκα εξ αρχής σε αυτή την «φονική» λίστα, όπως του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ο οποίος με εξώδικη διαμαρτυρία διέψευσε κατηγορηματικά την εμπλοκή του στο εν λόγω κύκλωμα! (Δείτε εδώ την γραπτή διάψευση του επιχειρηματία). Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Youweekly.gr, γιατί εμείς πριν γράψουμε κάτι πάντα το ερευνούμε… όντως ο επιχειρηματίας δεν είχε καμία συμμετοχή στο κύκλωμα της κοκαΐνης.

Στην συνέχεια, ακούστηκε το όνομα του Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος κι εκείνος απείλησε με μηνύσεις για αυτούς που τον κατηγόρησαν ή τον φωτογράφησαν για το κύκλωμα της κοκαΐνης. Ο παρουσιαστής με την σειρά του, διέψευσε τα όσα γράφτηκαν γι’αυτόν. (Δείτε εδώ τι έγραψε). Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου για να διαφυλάξει την εικόνα της, έστειλε εξώδικο στα Μέσα, καθώς χρησιμοποιούσαν την φωτογραφία της μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Κανείς δεν υποστήριξε φυσικά, ότι είχε εμπλακεί στο κύκλωμα απλώς, σε ένα τέτοιο δημοσίευμα με κοκαϊνη και εμπόριο δεν ήθελε να χρησιμοποιείται η φωτογραφία της, επειδή κατηγορούσαν τον πρώην σύντροφο της. (Δείτε εδώ το εξώδικο της παρουσιάστριας)

Και αφού τελείωσα με τις διαψεύσεις… πάω στις… επιβεβαιώσεις εδώ στο Dimis Blog. Αρχικά, να σας αναφέρω πως «φως» στο κύκλωμα της κοκαΐνης, έδωσαν τα κινητά τηλέφωνα. Μέσω των τηλεφωνικών κλήσεων αποκαλύφθηκαν ποιοι επώνυμοι και επιχειρηματίες είναι μπλεγμένοι! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr ο επικεφαλής του «μοιράσματος» είναι ο Σ.Π. ο οποίος δεν είναι επώνυμος.

Ο Σ.Π δέχθηκε τηλεφώνημα από την επώνυμη κυρία, Δ.Μ, η οποία του ζήτησε κοκαΐνη για να την πουλήσει στον ιδιοκτήτη μαγαζιού, Δ.Φ.

Κατερίνα Καινούργιου: Η θυελλώδης σχέση με τον Σταθοκωστόπουλο! Αυτόν φωτογράφισε στον Λιάγκα ότι την έδερνε;

Προσοχή! Σε αυτούς τους 3 που σας ανέφερα οι δύο (Σ.Π – Δ.Φ) δεν είναι επώνυμοι, αλλά η Δ.Μ είναι. Για ευνόητους λόγους ακόμη δεν είμαι σε θέση να σας γράψω ολόκληρο το όνομα, όμως… όταν η υπόθεση προχωρήσει θα σας το αποκαλύψω εδώ στο Dimis Blog.

Η ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η όμορφη κυρία, Δ.Μ, έχει έρθει σε πανικό, αλλά νιώθει και μία ανάλογη ασφάλεια καθώς έχει αρκετά «καλές» γνωριμίες για να μπορέσουν να την «σώσουν» κάπως από την υπόθεση. Βέβαια, η εν λόγω κυρία κουβαλάει πολύ βαριές κατηγορίες εις βάρος της για όλη την υπόθεση καθώς ήταν πολύ βαθιά μέσα… αλλά θα σας αποκαλύψω σε λίγες μέρες με χειροπιαστά στοιχεία.

Τέλος ο δικηγόρος της Δ.Μ μίλησε δημόσια χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία του, μιας και δεν θέλουν με τίποτα να μάθουν ποια είναι η κυρία…Δείτε όσα είπε εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ