Το Survivor 2 είναι σε πυρετό προετοιμασιών μιας και η παραγωγή σε συνεννόηση με το κανάλι του Φαλήρου θέλουν να είναι στον «αέρα» στις 14 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, η παραίτηση της διευθύντριας προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη, έχει φέρει αρκετές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό, αφού όλα περνούσαν από τα χέρια της και τώρα… πρέπει ο νέος διευθυντής προγράμματος να μπορέσει γρήγορα να βάλει το τρένο στις ράγες, όπως είχε κάνει κι εκείνη. Διαβάστε παρακάτω…

Κάτι τέτοιο φαίνεται χλωμό, με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο σχεδόν, ότι δεν θα καταφέρει το Survivor να είναι έτοιμο μέχρι αρχές Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει το στήσιμο και τα γυρίσματα.

Αποκάλυψη! Η Παπαδημητρίου στο πλευρό του Αγγελόπουλου…

Εντάξει, αυτά αφορούν το κανάλι.. πάμε εμείς στο θέμα μας! Σήμερα σας έχω ένα καυτό ρεπορτάζ στο youweekly.gr που έρχεται απευθείας από το κανάλι του Φαλήρου! Όπως μου ανέφερε η πηγή μου, ακόμη δεν έχει «κλείσει» η ομάδα των επωνύμων αφού περιμένουν κάποιες απαντήσεις θετικές ή αρνητικές! Φυσικά το «Nomads» και ο Ant1 τους χάλασε κάποια σχέδια, αφού τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον Νίκο Αναδιώτη και τον Μιχάλη Ζαμπίδη τους προόριζαν για το Survivor, αλλά τελευταία στιγμή είπαν «ναι» στο Nomads.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και σας μεταφέρω στο Dimis blog, το κανάλι σκοπεύει να κάνει πρόταση στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την οποία πιστεύουν πολύ, ότι θα βοηθήσει για την ακροαματικότητα… Είναι μία συμμετοχή που κανείς δεν περιμένει!

Εκτός από την Πηνελόπη, στο ριάλιτι και στην ομάδα των «Διάσημων» θα μπουν οι:

Σάββας Πούμπουρας.

Γιούρκας Σεΐταρίδης.

 Χρήστος Χολίδης.

Σε αυτό το σημείο να σας τονίσω, πως κανείς ακόμη δεν έχει υπογράψει. Έχουν κάνει μία άτυπη συμφωνία με το κανάλι, όπως μεταφέρει η πηγή μου στο Youweekly.gr και αρχές Ιανουαρίου θα δώσουν επίσημα τα χέρια.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Τι συμβαίνει με το χρηματικό έπαθλο του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Survivor; Πότε θα πάρει τα λεφτά;

Όπως σας ανέφερε το Youweekly.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ η ομάδα που αρχίζει να ολοκληρώνεται είναι αυτή των «Μαχητών». Μάλιστα, σας αποκαλύψαμε και τα πρόσωπα τους αλλά και τα στοιχεία τους… Δείτε τους εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ