Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου μπορεί να είναι μόλις 1 μήνα στο Nomads, ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει.

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή από το σημερινό trailer, στο οποίο φαίνεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να ανακοινώνει στους παίκτες την αποχώρηση του Κύπριου γυμναστή.(Δείτε εδώ). Ο λόγος που έφυγε δεν ήταν προσωπικός, όπως του Μάνου Πίντζη. Διαβάστε παρακάτω…

Μάλιστα, ο Λευτέρης έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα social media χωρίς να αποκαλύψει γιατί έμεινε εκτός (Δείτε την ανάρτηση του εδώ)

Επειδή από την στιγμή που προβλήθηκε το trailer, μας στείλατε πολλά μηνύματα θέλοντας να μάθετε τον λόγο, το Youweekly.gr φρόντισε να μάθει τι ακριβώς συνέβη λίγο πριν προβληθεί το επεισόδιο και θα σας το αποκαλύψω ευθύς αμέσως, αγαπημένοι μου, στο Dimis Blog.

Δείτε ακόμη: Νέα σχέση για την Βάσω Λασκαράκη;

Ο Λευτέρης λοιπόν, από την πρώτη μέρα που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1 και αγωνίστηκε, μετά από έναν τραυματισμό αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με το γόνατο. Αυτό το πρόβλημα όμως, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν περαστικό με αποτέλεσμα οι γιατροί να τον συμβουλεύσουν να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έτσι κι έγινε… Ο Λευτέρης είναι αθλητής και ξέρει πολύ καλά, ότι δεν θα του βγει σε καλό να επιβαρύνει άλλο την σωματική του υγεία! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακούσει τις συμβουλές των γιατρών και να φύγει από το παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ