Από την Δήμητρα Παυλάτου…

Στο αρχείο μπήκε και επίσημα πλέον η υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, που έκοψε το νήμα της ζωής του, αλλά τραυμάτισε σφοδρά και άλλες δύο κοπέλες, την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου!  Διαβάστε παρακάτω…

Το πόρισμα του εισαγγελέα, έδειχνε πως στην θέση του οδηγού καθόταν ο τραγουδιστής, ο οποίος είχε καταναλώσει τεράστια ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Μετά την απόφαση αυτή, η οικογένεια του, ετοιμάζεται για νέο «αγώνα», ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες από την αρχή, θέλοντας να δείξουν πως δεν ήταν τελικά ο οδηγός ο Παντελής, διαφωνώντας με το πόρισμα του εισαγγελέα!

Ένας φαύλος κύκλος ξεκίνησε, αφού οι οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, φαίνεται να μην κάνει πίσω, μέχρι να αποδειχθεί ότι δεν οδηγούσε εκείνος. Αλλά δεν θα σταθώ εδώ… γιατί δεν θέλω να πω περισσότερα.

Θα σας πάω στο κομμάτι, της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου οι οποίες ήταν συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή την μοιραία μέρα και με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Μίνα στον Αντώνη Σρόιτερ (Δείτε εδώ όσα είπε), θα σας θυμίσω ένα ρεπορτάζ που είχα κάνει εγώ προσωπικά για τις αποζημιώσεις και το ποσό που θα διεκδικήσει το κάθε κορίτσι ξεχωριστά.  Ποιο είναι το χρηματικό ποσό που ζητούν από την ασφαλιστική εταιρεία;

Αρχικά και στις δύο περιπτώσεις, όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος εξετάσεων των δύο κοριτσιών και να προσκομιθούν από τους αρμόδιους γιατρούς επίσημα έγγραφα που θα πιστοποιούν το επίπεδο αναπηρίας! Δηλαδή, οι γιατροί που τις εξέτασαν, θα επιβεβαιώσουν ή όχι, μετά από έναν κύκλο εξετάσεων, το αν και σε ποιο βαθμό έχουν υποστεί ψυχικές και σωματικές βλάβες από το συγκεκριμένο τροχαίο. Έπειτα από αυτή τη βεβαίωση, θα υπολογιστούν τα χρήματα που θα πρέπει να λάβουν οι συνεπιβάτιδες του Παντελίδη, ανάλογα με την βλάβη που έχουν μετά το τροχαίο!

Δείτε ακόμη: Η νέα αιχμηρή επιστολή του Μένιου Φουρθιώτη για το Έψιλον και η αποκατάσταση της αλήθειας: «Κακές τύχες που βρίσκουν…» 

Σε αυτό το σημείο, να σας επισημάνω άλλη μία πληροφορία του Youweekly.gr που έρχεται για πρώτη φορά στο φως… Το κάθε κορίτσι, το μέγιστο ποσό που μπορεί να διεκδικήσει από την ασφαλιστική εταιρεία, είναι εως και 1.000.000 ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως ανάλογα με την βαρύτητα της βλάβης θα κυμανθεί και η αποζημίωση!

Η Μίνα Αρναούτη με τη σειρά της, πρόκειται να διεκδικήσει και αυτή ολόκληρο το ποσό όπως το ορίζει ο νόμος αφού το ατύχημα, της προκάλεσε φοβερά κινητικά προβλήματα αναγκάζοντάς την να παραμείνει για νοσηλεία 3 ολόκληρους μήνες στην εντατική του Ευαγγελισμού. Ταυτόχρονα, μετά την αποθεραπεία της τα κινητικά προβλήματα συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα, η κοπέλα να μην μπορέσει να επιστρέψει στη δουλειά της ενώ παράλληλα δεχόταν και απίστευτη ψυχολογική πίεση από την οικογένεια του καλλιτέχνη αλλά και μερίδα κόσμου. Ο συνδυασμός των παραπάνω, ανοίγει τον δρόμο για την νομική διεκδίκηση. Αυτό, δεν είμαι βέβαια εγώ η κατάλληλη για να το ορίσω, αλλά το αρμόδιο δικαστήριο μετά τις εξετάσεις και τα πορίσματα των γιατρών μετά από αυτόν τον πολύμηνο αγώνα.

Δείτε ακόμη: «Θα είμαι στον τελικό!»: Παίκτρια του My style rocks μας χάρισε ένα spoiler!

Τώρα… όσον αφορά την Φρόσω Κυριάκου, θα πρέπει να γίνει η ανάλογη διαδικασία. Μπορεί τα τραύματα της να μην είναι τόσο σοβαρά όπως της Μίνας, σε κάθε περίπτωση όμως, με το ίδια ακριβώς επίσημα έγγραφα θα μπορέσει να διεκδικήσει ένα αντίστοιχο και πιο χαμηλό ποσό!

Τέλος, να σας τονίσω, όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, πως η διαδικασία με τα πορίσματα των γιατρών και τα χαρτιά αναπηρίας δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού η Μίνα Αρναούτη ακόμη μπαινοβγαίνει στα νοσοκομείο. Μπορεί μεν να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά ωστόσο η ταλαιπωρία της για την αποκατάσταση της υγείας της, συνεχίζεται! Σε κάθε περίπτωση, άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την υπόθεση, μου μετέφερε στο Dimis BLog, αυτή η διαδικασία τόσο για τις αποζημιώσεις, όσο και για τις εξετάσεις – πιστοποιήσεις θα διαρκέσουν πολύ καιρό και μάλιστα το δικαστήριο, φαίνεται να ολοκληρώνεται αρκετά μετά τα Χριστούγεννα…

Από εκεί και πέρα η οικογένεια του καλλιτέχνη θα έρθει αντιμέτωπη με την ασφαλιστική. Καθώς… αφού η ασφαλιστική εταιρεία μετά την απόφαση, θα αποζημιώσει τα δύο κορίτσι, εκείνη με την σειρά της θα διεκδικήσει αυτό το τεράστιο ποσό από την οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.

*Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση του συγκεκριμένου ρεπορτάζ χωρίς την άδεια του εκδότη ή της διεύθυνσης του Youweekly.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ