Ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να ήταν συμμαθητές στο δημοτικό, όμως σαν ενήλικες οι σχέσεις τους δεν φαίνεται να είναι και τόσο καλές!

Σίγουρα οι δυο τους δεν έχουν  να χωρίσουν κάτι, όμως, να ρε παιδί μου, κάποια σχόλια που είχε κάνει ο Γιώργος στο Πρωινό για την ίδια και την οικογένεια της την είχαν ενοχλήσει ιδιαίτερα. Αυτό το είχε παραδεχθεί και μόνη της μέσα από την εκπομπή της στο παρελθόν. Διαβάστε παρακάτω…

«Για εμένα και την οικογένεια μου δεν έχει πει και λίγα μέσα από την εκπομπή του, αλλά όλοι έχουμε ένα όριο!», είχε πει στο παρελθόν η Ελένη για τον συμμαθητή της, χωρίς φυσικά να σχολιάσει τίποτα παραπάνω.

Τα χρόνια πέρασαν, οι άνθρωποι προχώρησαν, ακολούθησαν διαζύγια, γέννες, αγάπες και λοιπά… και ήρθε ο Γιώργος να πάρει την «εκδίκηση» του. Και την λέξη «εκδίκηση» την βάζω σε εισαγωγικά, γιατί μπορεί να γράφτηκε πως οι δυο τους δεν μιλιούνται, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου, δεν τσακώθηκαν κιόλας… Ούτε αγαπιούνται… ούτε μισιούνται! Μακριά και αγαπημένοι, που λέει και ο λαός.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Σας αποκαλύπτουμε τα λεφτά που δηλώνει η Ελένη Μενεγάκη! Αστρονομικά ποσά…

Πάμε όμως στο θέμα. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να θίχτηκε αρκετά με αυτά που είχε πει τότε ο παρουσιαστής για την οικογένεια της, όμως η δουλειά είναι πάνω από όλα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr και σας αποκαλύπτω μέσα από το Dimis Blog η Ελένη έκανε πρόταση στον Λιάγκα να πάει καλεσμένος στην εκπομπή της κι εκείνος… αρνήθηκε!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Βαλαβάνη – Βασάλος: Ποια σχέση; Όλη η αλήθεια…

Ένα μεγάλο άκυρο στην παρουσιάστρια, από τον πλέον παρουσιαστή του «Late Night». Μα γιατί Γιώργο στεναχώρησες την μικρή Ελένη; Βέβαια ο ίδιος είπε ότι δεν θέλει ακόμη να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη. Τώρα τι ισχύει και τι σκέφτεται… τι να σας πω! Απλώς ο Γιώργος γύρισε την πλάτη στην βασίλισσα και αρνήθηκε να πάει στην εκπομπή της… Ουπς!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Κόβεται εκπομπή του Alpha!
  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ