Εντάξει… Όπως γνωρίζετε για αυτά τα θέματα τα του Survivor, έχω εγκυρότατο ρεπορτάζ και πληροφορίες διπλοτσεκαρισμένες!

Θα ασχοληθώ σήμερα με μία είδηση που βγήκε τις τελευταίες ημέρες από κυριακάτικη εφημερίδα, ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διατηρούν σχέση μεταξύ τους! διαβάστε παρακάτω..

Μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα έλεγε πως η σχέση τους κρατάει από το καλοκαίρι, ενώ δεν θέλουν ακόμη να μιλήσουν γι’αυτό γιατί δεν νιώθουν έτοιμοι! Ωραία… Και μετά; Χτύπησε το ξυπνητήρι!

Η αλήθεια είναι πως το έψαξα πολύ για να μάθω τι συμβαίνει. Όπως μου είχε αποκαλύψει εμένα προσωπικά, συμπαίκτης των παιδιών που κάνει πλέον παρέα με τον Κωνσταντίνο, οι δυο τους δεν είχαν σχέση, ωστόσο υπήρχε φλερτ. Από εκεί και πέρα δεν ήξερα τι είχε γίνει.

Δείτε ακόμη:  Αποκλειστικό! Γι’αυτό τον λόγο, αποχώρηση η Όλγα Πηλιάκη από το Nomads!

Με αφορμή την είδηση αυτή, θέλησα να μάθω την αλήθεια για το αν είναι ζευγάρι ή όχι. Είστε έτοιμοι; Άνθρωπος από το πολύ στενό περιβάλλον της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μεταφέρει στο Youweekly.gr πως οι δημοσιογράφοι της εν λόγω εφημερίδας που έβγαλαν το δημοσίευμα δεν την πήραν καν τηλέφωνο να την ρωτήσουν αν ισχύει! Συγκεκριμένα, κάλεσαν μία φορά εκείνη, μία τον Κωνσταντίνο, δεν το σήκωσε κανείς και δεν ξαναπήραν ποτέ. Δηλαδή με τους πρωταγωνιστές της είδησης, δεν μίλησε κανείς!

Εμένα προσωπικά, και σας τα γράφω ακριβώς όπως μου τα μετέφεραν στο Dimis Blog και το Youweekly.gr, διέψευσαν κατηγορηματικά αυτή την είδηση! Ναι μεν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια, δεν έχει πια σχέση με το παιδί που ήταν πριν μπει στο Survivor, ναι μεν, μπορεί μέσα στο παιχνίδι να υπήρξε όντως φλερτ… Αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι πολύ κοντά στην Ευρυδίκη, μου διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση αυτή…

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Νέο πρόσωπο στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη!

«Όχι δεν είναι ζευγάρι! Ούτε κατά διάνοια! Αν είχε πάρει κάποιος τηλέφωνο την Ευρυδίκη θα του έλεγε το ίδιο! Πραγματικά δεν είναι ζευγάρι, ούτε υπήρξαν ποτέ! Δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα μεταξύ τους και η είδηση δεν ισχύει!», μου είπε χαρακτηριστικά στο Youweekly.gr. Κι εγώ η δύσμοιρη απαντάω… Και γιατί δεν την διέψευσαν;

«Γιατί κανείς δεν τους ρώτησε! Τι να κάτσουν να κάνουν σαν τα ψώνια να διαψεύδουν; Αν τους ρωτήσει κάποιος θα το πουν ότι δεν ισχύει! Πάντως κανείς δεν τους πήρε τηλέφωνο για να μάθει την αλήθεια!», μου αποκάλυψαν!

Τώρα… τι να σας πω! Ξέρετε πως πάνε αυτά! Μπερδεύουμε λίγο το έντονο φλερτ με την σχέση… Εμένα αυτό μου είπαν και μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν στο Youweekly.gr πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι… αλλού… και όχι στον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Δείτε ακόμη: Μαρί Κωνσταντάτου : Μία άλλη μετά τον θάνατο του Κυριακου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ