Δεν ξέρω ρε παιδιά… Δεν ξέρω… Το έχω αγαπήσει πολύ το My Style Rocks και έτσι ψάχνω τα πάντα γύρω από το παιχνίδι και τις παίκτριες αντίστοιχα!

Ξέρετε, εδώ στο Youweekly.gr είμαστε πολύ παρατηρητικές και συνεχώς σας κάνουμε μερικές αποκαλύψεις από την ζωή των παικτριών που δεν γνωρίζατε ή δεν είχατε ασχοληθεί μέχρι τώρα. Διαβάστε παρακάτω …

Ποιος θα ξεχάσει το ρεπορτάζ που σας είχαμε γράψει για την Ιωάννα Τούνη και τον επώνυμο άντρα που την είχε παρατήσει και είχε πέσει στα πατώματα; (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ) Ναι…η ξανθιά καλλονή παρακάλεσε άντρα! Μετά ήρθε η σειρά της Γεωργίας Μάλλιου, της παίκτρια που έδιωξε η παραγωγή από το παιχνίδι, δεν έφυγε μόνη της (Δείτε εδώ γιατί την έδιωξαν), που σας είχαμε συγκεντρώσει ένα πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ με τον άντρα και το παιδί της (Δείτε εδώ τς φωτογραφίες).

Σήμερα όμως, ήρθε η σειρά άλλης παίκτριας! Μίας παίκτρια που δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για αρνητικά σχόλια, ήταν το πιο χαμογελαστό και ευγενικό παιδί μέσα στο MY Style Rocks.

Ο λόγος φυσικά για την Μαρία Μανδάνα! Όχι… δεν θα σας κάνω κάποια προσωπική αποκάλυψη εδώ στο Dimis Blog, όσον αφορά τον σύντροφο της, θα σας πω όμως, πως η Μαρία έχει δίδυμη αδερφή και πραγματικά μόλις την είδα έπαθα σοκ! Γιατί πολύ απλά δεν μοιάζουν καθόλου…

Kι όμως… Το ξανθό κορίτσι που βλέπετε στην φωτογραφία είναι η Ιοκάστη και είναι η δίδυμη αδερφή της Μαρίας!

Η Μαρία μάλιστα, έκανε συνεχώς πλάκα όσο ήταν στο My Style Rocks για την αδερφή της και όταν τους είπε για πρώτη φορά ότι είναι δίδυμες δεν την πίστευε κανείς!

Tον σύντροφο της Μαρίας τον έχεις δει; Δείτε τον εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ