Τι σας έχω… Τι σας έχω και σήμερα! Βλέπετε το Youweekly.gr έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού και μαθαίνει όλες τις πληροφορίες!

Στο επεισόδιο της Τρίτης η Ευαγγελία Αραβανή ενημέρωσε το κοινό ότι η Γεωργία Μάλλιου για προσωπικούς λόγους δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι μόδας. Από εκείνη την ώρα τα μηνύματα σας πολλά για τον λόγο που έφυγε η παίκτρια, αλλά φρόντισα να μάθω και θα σας το αποκαλύψω εδώ στο Dimis Blog. Διαβάστε παρακάτω…

Η αλήθεια είναι πως το παρασκήνιο της αποχώρησης της έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και θα καταλάβετε γιατί… Να σας θυμίσω πως η Γεωργία Μάλλιου είχε απουσιάσει ξανά από το παιχνίδι για κάποιο διάστημα, για τον λόγο ότι ήταν άρρωστη και επέστρεψε μετά από μία εβδομάδα. Η επιστροφή της, ωστόσο, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από την Ραμόνα που είχε κάνει ολόκληρο σκηνικό στον αέρα(Δείτε εδώ), η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν άρρωστη απλώς το έκανε επίτηδες αυτό για να μην αποχωρήσει, επειδή είχε ήδη πολύ κακή βαθμολογία όλη την εβδομάδα.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Η άγνωστη σχέση της Γεωργίας Μάλλιου με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Αυτή την φορά όμως η αποχώρηση της είναι οριστική και θέλω να σας δώσω μία πληροφορία – φωτιά. Το να αποχωρήσει εντελώς από το My Style Rocks ήταν απόφαση της παραγωγής και όχι δική της, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr.

Μην βιάζεστε… Ευθύς αμέσως θα σας αποκαλύψω στο Dimis Blog το παρασκήνιο αυτής της απόφασης. Η Γεωργία Μάλλιου, λοιπόν, πριν την αποχώρηση ενημέρωσε τους ανθρώπους της παραγωγής ότι είναι πάλι άρρωστη και δεν θα μπορέσει να πάει στο γύρισμα – να σας κάνω μία παρένθεση εδώ, πως και αυτή την εβδομάδα είχε πολύ κακή βαθμολογία – έτσι δε εμφανίστηκε ποτέ! Το My Style Rocks, έχει όμως κάποιους κανόνες που δεν μπορούν οι παίκτριες να προσπερνάνε. Δηλαδή, μία παίκτρια από την στιγμή, που για τους δικούς της λόγους, χωρίς φυσικά να αναλύσουμε τι μπορεί να σκεφτόταν η Γεωργία Μάλλιου, δεν μπορεί να απουσιάζει συνέχει από τα γυρίσματα. Αν αυτό συμβαίνει, η παραγωγή του My Style Rocks αυτόματα την αποδεσμεύει από το παιχνίδι. Έτσι κι έγινε..

Δείτε ακόμη: «My Style Rocks»: Το σκοτεινό παρελθόν της Γεωργίας Μάλλιου! Tα δύσκολα εφηβικά χρόνια, ο αποτυχημένος γάμος και το παιδί…

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, όταν η Γεωργία ενημέρωσε πάλι ότι θα λείπει, λίγο πριν την αποχώρηση, εκείνοι την αποδέσμευσαν και σταμάτησαν την συμμετοχή της στο παιχνίδι. Πολύ δίκαιο και σωστό!

Η Γεωργία Μάλλιου, έτσι κι αλλιώς όπως σας είχαμε ενημερώσει στο Youweekly.gr πιεζόταν προσωπικά με την διαχείριση του χρόνου της, όσον αφορά τον άντρα και το παιδί της, οπότε…(Δείτε εδώ τον άντρα της)

Έτσι μετά από απόφαση της παραγωγή του My Style Rocks η συγκεκριμένη παίκτρια είναι παρελθόν!

Αυτά από εμένα… Σμουτς!

Μισό μισό… Μην φύγετε… Τον σύντροφο της Σοφίας Λεοντίτση, της νέας κοπέλας από το My Style Rocks τον είδατε; Για δείτε ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ