Χαμός μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του εκδότη εβδομαδιαίου περιοδικού κ.Κεραμίδα για την «διάψευση» του ρεπορτάζ του, όσον αφορά το χρηματικό ποσό που θα λάβει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, μετά τον θάνατο του.

Το εν λόγω περιοδικό ισχυρίστηκε πως η οικογένεια του τραγουδιστή θα λάβει το ποσό των 500.000€, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Έψιλον. Διαβάστε παρακάτω…

Έπειτα από αυτό, ο κ.Κεραμίδας έστειλε μία επιστολή κόλαφο προς την παρουσιάστρια κατηγορώντας την ότι δεν κάνει ρεπορτάζ και πως πρέπει μόνο να διαφημίζει κρέμες μέσα από την εκπομπή της (Διαβάστε την επιστολή εδώ)

Με την σειρά της λοιπόν, απαντάει και η Κατερίνα Καινούργιου δημόσια προς τον γνωστό εκδότη για όσα την κατηγόρησε κι εμείς στο Youweekly.gr σας την παρουσιάζουμε όπως ακριβώς μας στάλθηκε:

«Αξιότιμε κ.Κεραμίδα

Καταρχάς, δεν διέψευσα εγώ, ή η ομάδα μου, κανένα δημοσίευμα και κανένα ρεπορτάζ. Το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Παντελής Παντελίδης είχε εισπράξει 250 χιλιάδες ευρώ από τα δικαιώματα των τραγουδιών του και αναμένεται και η οικογένειά του να εισπράξει ως δικαιούχος άλλες 500 χιλιάδες ευρώ, το διέψευσε ο ίδιος ο αδελφός του εκλιπόντα τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος.

Ως δημοσιογράφοι, όπως κι εσείς υποστηρίζετε, σαφώς κι έπρεπε να κάνουμε ρεπορτάζ. Το πρώτο βήμα το κάνατε εσείς, με τις πληροφορίες που είχατε και τις οποίες δημοσιεύσατε. Το δεύτερο βήμα ήταν απο εμάς, να επικοινωνήσουμε δηλαδή με την οικογένεια Παντελίδη, στην οποία αναφερθήκατε. Αυτό είναι το επόμενο στάδιο καί δεοντολογικά. Για ποιο λόγο να επικοινωνήσουμε με τους συντάκτες σας, από τη στιγμή που δημοσίευσαν τα στοιχεία τους: Δεν είστε δύο αντίπαλες πλευρές για να φιλοξενήσουμε τις θέσεις και τις απόψεις του κάθ’ενός, ως οφείλουμε. Κάνατε ρεπορτάζ και δημοσιοποιήσατε συγκεκριμένα στοιχεία. Με βάση λοιπόν αυτά τα στοιχεία, εμείς συνεχίσαμε το ρεπορτάζ. (Ενδεχομένως εσείς θα έπρεπε να κάνετε αυτό, δηλαδή να επικοινωνήσετε και με την οικογένεια του Π.Παντελίδη, ωστε το ρεπορτάζ σας να είναι πλήρες).

Δείτε ακόμη: Ανατροπή στον Alpha! Εκτός αέρα η Ελένη Μενεγάκη! Η απόφαση που άλλαξε τα δεδομένα!

Τέλος, ως προς την επωνυμία μάρκας καλλυντικών την οποία επικαλείστε, εγώ προσωπικά δεν την ανέφερα ποτέ. Επίσης, σας ενημερώνω ότι δεν είμαι εκπρόσωπος του σταθμού και ούτε αυτή είναι η ιδιότητά μου άλλωστε. Για οποιοδήποτε θέμα αφορά στο σταθμό συνολικά, δεν απαντώ ή απολογούμαι εγώ, αλλά υπάρχουν αρμόδιοι στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε. Γιαυτό και θα σας παρακαλούσα να μην μου αποδίδετε πράγματα, που εγώ δεν έχω αναφέρει.

Με σεβασμό
Κατερίνα Καινούργιου»

Δείτε ακόμη: Ξεφτίλισαν δημοσίως την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της: «Καλύτερα να διαφημίζεις χαβιάρια παρά να παρουσιάζεις!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ