Μα σας τα γράφω και δεν με ακούτε! Αφού οι περισσότεροι περιμένουν το Dimis Blog και το Youweekly.gr να σας το αποκαλύψουν… αφήνουν 3-4 μέρες να περάσουν για να μην «καρφωθούν» και σας το σερβίρουν σαν «αποκλειστικό».

Αλλά πάμε στο θέμα… Η Ελένη Μενεγάκη και επίσημα πλέον έχει επιστρέψει στα μονοψήφια στην τηλεθέαση κάτι που σίγουρα δεν την αφήνει αδιάφορη. Διαβάστε παρακάτω…

Μπορεί όλοι να «χτυπιόντουσαν» πως η Ελένη μετά από όλα αυτά θα αλλάξει ξανά την εκπομπή της και θα την κάνει ψυχαγωγική ωστόσο εδώ στο Dimis Blog σας είχα πει ένα μεγάλο «ΟΧΙ». Η Ελένη μπορεί να κάνει ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο, βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης συνεχώς να πέφτουν, ωστόσο η εκπομπή της θα μείνει έτσι ακριβώς όπως είναι…

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Τα υπέρλαμπρα κορίτσι… Ήξερες πόσο χρονών είναι; Ήξερες με ποιους έχουν σχέση; Για δες…

Σοβαρές συνεντεύξεις, σοβαρό ύφος, όχι χαβαλεδιάστικα θέματα… Θα κάνει εκπομπή κανονική, όπως και έχει ξεκινήσει. Η ίδια, γνωρίζει πολύ καλά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, πως ο κόσμος κουράστηκε να την βλέπει στην ψυχαγωγία, όμως δίνει τον χρόνο της να περάσει η σεζόν και να αφήσει ένα σοβαρό στίγμα!

Όσο για το μέλλον; Η παρουσιάστρια έχει άλλο έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Alpha και θα συνεχίσει να είναι στο κανάλι. Η εκπομπή θα συνεχίσει με το ίδιο ύφος και θεματολογία και τι θα γίνει μετά; Θα αλλάξει ζώνη… Σας το είπαμε στο Youweekly.gr… Τέρμα η μεσημεριανή ζώνη για την Ελένη Μενεγάκη. Που θα την μεταφέρουν από του χρόνου; Δείτε όλο το ρεπορτάζ εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ