Τι σας έχω… Τι σας έχω…

Εντάξει, μπορεί να σας άφησα λίγες μέρες χωρίς πληροφορίες και ρεπορτάζ για το Nomads, αλλά σαν άνθρωπος κι εγώ, είχα τα δικά μου… όμως επανήλθα δυναμικά στο Dimis Blog και το Youweekly.gr, να σας τα αποκαλύψω όλα! Στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε πολύ συγκίνηση, είναι οι στιγμές αυτές, όπως θυμάστε και από το Survivor, ότι οι παίκτες λύγιζαν βλέποντας τις οικογένειες τους ή τους φίλους τους που τους έστελναν κάποια μηνύματα.

Αρχικά, πριν σαν αποκαλύψω και το άλλο έπαθλο που θα απολαύσει η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα, εκτός από την επικοινωνία, θα σας δώσω κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες, μία μικρή περιγραφή για το σημερινό επεισόδιο, που είδατε στο trailer…

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που μοιράζομαι μαζί σας στο Dimis Blog, η Βασιλική Μηλλούση στο τέλος ενός αγωνίσματος θα είναι λίγο πριν την κατάρρευση! Δεν θα μπορεί να πάρει ανάσα, θα νιώθει πολύ εξαντλημένη με αποτέλεσμα να σταματήσει και να πέσει κάτω μέχρι να ηρεμήσει! Η συγκεκριμένη παίκτρια, μπορεί να δείχνει ότι δεν αντέχει, αλλά δεν τα βάζει κάτω εύκολα..

Και συνεχίζω εδώ στο Dimis Blog… Οι ισορροπίες στην ομάδα των «Ωκεανών», όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr θα αλλάξουν, αλλά αυτό θα είναι προσωρινό λόγω της υποψηφιότητας. Θα δημιουργηθούν λίγες κόντρες και κάποια παράπονα, χωρίς αυτό θα σημαίνει ότι θα ξεκατινιαστούν όπως έκανε η ομάδα της «Φωτιάς». Απλώς προσωρινά θα υπάρξει μια μικρή ένταση.

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Σπυροπούλου πώς αγόρασε το σπίτι της και από που έχει τόσα λεφτά! Σε δύσκολη θέση η παρουσιάστρια! (βίντεο)

Και το καλύτερο σας το αφήνω για το τέλος! Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η νικήτρια ομάδα δεν θα κερδίσει μόνο έπαθλο επικοινωνίας! Σήμερα, είναι αγώνας αρχηγών όμως… προσέξτε εδώ.. δεν θα παίξουν μόνο οι αρχηγοί… Αλλά ο αρχηγός της κάθε ομάδας θα επιλέξει και 2 βοηθoύς του. Έτσι αντί για δύο, θα αγωνιστούν 6 σήμερα… Τρία άτομα από κάθε ομάδα.

Η νικήτρια ομάδα λοιπόν, εκτός από την επικοινωνία θα κερδίσει και ένα απολαυστικό μασάζ… με αιθέρια έλαια που θα βοηθήσει πολύ το ταλαιπωρημένο τους κορμί! Αυτά από εμένα και το Dimis Blog… Δεν έχετε παράπονο!!!

Δείτε ακόμη: Nomads: Αλλάζουν οι μέρες προβολής του ριάλιτι επιβίωσης! Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά on air! (βίντεο

Τα φιλιά μου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ