Την Ελένη Τσολάκη το τηλεοπτικό κοινό, την γνώρισε καλύτερα και την αγάπησε μέσα από την πρωινή παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day». Ωστόσο το κανάλι θέλησε να δώσει μία ευκαιρία στη νεαρή παρουσιάστρια να δοκιμαστεί σε κάτι δικό της και να ανοίξει τα φτερά της στην κεντρική παρουσίαση!

Τα πράγματα.. ωστόσο… δεν εξελίχθηκαν ούτε όπως ήθελε η ίδια, αλλά ούτε όπως ήθελε το κανάλι. Και τι εννοώ; Μπορεί ένα τηλεπαιχνίδι να φαντάζει όμορφο και παιχνιδιάρικο, ακριβώς δηλαδή στο στιλ της Ελένης, όμως το συγκεκριμένο φάνηκε λίγο… εκτός των νερών της, να το πω έτσι… κομψά! Διαβάστε παρακάτω…

Η Ελένη Τσολάκη είναι ένα πολύ χαρούμενο κορίτσι και έχει το «ταλέντο» να μεταδίδει αυτήν της την χαρά στο τηλεοπτικό κοινό! Κάπως έτσι είχε φανταστεί και η ίδια αυτό το ξεκίνημα, το μοναχικό ξεκίνημα, όμως στην πορεία αποδείχθηκε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι! Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που μοιράζομαι μαζί σας στο Dimis Blog αυτή η σταθεροποίηση στα νούμερα, το 12% – 13%, αλλά και τα σχόλια του κοινού, ότι ουσιαστικά είναι ένα βαρετό τηλεπαιχνίδι που κάνει την Ελένη να «χάνεται», έχουν προβληματίσει αρκετά και την παρουσιάστρια και το κανάλι!

Φυσικά, κάθε νέο ξεκίνημα γίνεται με στόχους, όνειρα και πολλές φορές δεν βγαίνει όπως το φανταζόμαστε. Άνθρωπος του καναλιού μεταφέρει στο Dimis Blog, πως η Ελένη Τσολάκη είναι αρκετά αγχωμένη γι’αυτό! Σίγουρα η μεσημεριανή ώρα του Alpha, «αιμορραγεί» και αυτό φαίνεται και από την Ελένη Μενεγάκη που είναι μία ανάσα πριν τα μονοψήφια… Όμως το θέμα δεν είναι εκεί… Όπως μου μετέφερε ο συγκεκριμένος άνθρωπος αυτό που την φοβίζει είναι το «μετά». Η Ελένη Τσολάκη είναι ένα κορίτσι, που τώρα συστήνεται στο κοινό ως «πρώτο βιολί» σε εκπομπή και αυτό είναι μεγάλο ρίσκο, ή να την απογειώσει ή να την κάνει να χαθεί!

Το σίγουρο είναι πως το «Slam» το περίμενε αρκετά διαφορετικό! Φυσικά, είναι ένα εντελώς νέο πρόγραμμα, ένα σταυρόλεξο τηλεόρασης στην ουσία, που θέλει δουλειά και υπομονή για να το συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό! Όσο για το κανάλι; Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ρίξει ευθύνη στην Ελένη Τσολάκη αφού τα νούμερα «ξεψυχούν» από την ώρα της Μενεγάκη, οπότε από την πλευρά της η Τσολάκη κάνει ότι μπορεί! Όμως αυτό πως θα προχωρήσει; Μία πολύ δύσκολη ζώνη, μία νέα παρουσιάστρια και ένα κοινό πολύ απαιτητικό!

Ο Alpha σίγουρα πρέπει να δει πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πως το καράβι πάει σιγά σιγά στα βράχια. Ναυαρχίδες και φρεγάτες δεν υπάρχουν πια… Ή τονωτικές αλλαγές… ή ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ