Το Nomads, το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1 μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές όσον αφορά την επιλογή παικτών!

Μπορεί σε νούμερα τηλεθέασης να μην σημειώνει τα ίδια με αυτά του Survivor, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού έχει μεγάλο ανταγωνισμό! Ωστόσο, οι παίκτες που έχουν επιλεχθεί είτε για την ομάδα της «Φωτιάς», είτε για των «Ωκεανών», είτε για της «Ζούγκλας», έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή του παιχνιδιού ένα χρηματικό ποσό που θα λαμβάνουν κάθε εβδομάδα. Διαβάστε παρακάτω…

Αυτό, είχε συμβεί και στο Survivor και έτσι γίνεται στις περιπτώσεις ειδικά που συμμετέχουν κάποιοι επώνυμοι!

Η συμφωνία λοιπόν έχει ως εξής! Κάθε εβδομάδα, στο κάθε παίκτη ξεχωριστά θα καταβάλλεται στον λογαριασμό του ένα χρηματικό ποσό, ανεξάρτητο από το χρηματικό έπαθλο του τελικού! Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr, στο μέσο όρο οι παίκτες από την ομάδα της «Φωτιάς», δηλαδή οι επώνυμοι, έχουν συμφωνήσει 3.500€ καθαρά την εβδομάδα. Οι παίκτες από την ομάδα των «Ωκεανών», οι αθλητές, έχουν συμφωνήσει 2.000€ την εβδομάδα και η ομάδα της Ζούγκλας έχει συμφωνήσει 800€ καθαρά την εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει πως μέχρι στιγμής οι: Κολέτσα, Ζώη, Μαυρίδης, Αλεξάνδρου, Πίντζης, Αναδιώτης, Γαστεράτου έχουν λάβει το χρηματικό ποσό των 10.500€ στον λογαριασμό τους, ενώ οι: Ζαμπίδης, Μηλλούση, Πηλιάκη, Κατσινόπουλος, Παπαδόπουλος , Φραντζή, Πλατανιώτη έχουν λάβει το ποσό των 6.000€. Το λιγότερα χρήματα όπως είναι φυσιολογικά τα έχει λάβει η ομάδα της Ζούγκλας που μέχρι στιγμής έχουν εξασφαλίσει από το παιχνίδι το ποσό των 2.400€!

Σε αυτό το σημείο να σημειώσω, πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr, μπορεί η Νατάσα Καλογρίδη να ζήτησε να πάει στην ομάδα της Ζούγκλας, με τον μη-γνωστό κόσμο, ωστόσο η πληρωμή της έχει οριστεί ως επώνυμη…Δηλαδή με 3.500€ τον μήνα!

Σας έχω όμως κι άλλο ένα καυτό ρεπορτάζ! Ποιος είναι ο παίκτης από το Nomads που έχει συμφωνήσει τα περισσότερα λεφτά από όλους… Και αναφέρομαι στα 4.000€ την εβδομάδα;;; Σε πολύ λίγο θα σας τον αποκαλύψω στο Dimis Blog και το youweekly.gr…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ