Μεγάλες ανατροπές στο Nomads…Mία αποχώρηση φέρνει τα πάνω κάτω και αλλάζει τις ομάδες!

Όπως ενημέρωσε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αν μία ομάδα μεινει μόνο με 4 παίκτες τότε θα ενωθεί με τις άλλες 2 ομάδες. Έτσι και θα γίνει λοιπόν… Διαβάστε παρακάτω…

Η ομάδα της Ζούγκλας θα αποδεκατιστεί γιατί σήμερα θα βγάλει υποψήφιο ένα πολύ αγαπητό άτομο στον κόσμο. Όμως, δεν θα σας αποκαλύψουμε ακόμη τον τρίτο υποψήφιο καθώς θα βγάλουμε σχετικό άρθρο με διαρροή! Το μόνο που θα σας πούμε είναι πως ο κόσμος τον στηρίζει πολύ…

Πάμε στο θέμα μας. Αυτό που θα μοιραστώ μαζί σας αυτή την στιγμή στο Youweekly.gr είναι πως η ομάδα της Ζούγκλας θα αποδεκατιστεί και οι παίκτες θα μοιραστούν στις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό, γίνεται κυρίως και για πρακτικούς λόγους, αφού η παραγωγή επιθυμεί αυτή την ένωση μιας και θέλουν τα αγωνίσματα να είναι πιο γρήγορα και να το «γυρίσουν» το Nomads πιο πολύ σε ριάλιτι.

Δείτε ακόμη: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Νάταλι Κάκκαβα! Το πρόβλημα υγείας του γιου της που την έφτασε στα πρόθυρα χωρισμού με τον Γκουντάρα!

Γιατί αυτή την στιγμή τον περισσότερο χρόνο του επεισοδίου βλέπουμε αθλήματα, αρκετά κουραστικό κομμάτι με αποτέλεσμα να χάνει ποσοστά ο ANT!. Άρα αυτή η ένωση των ομάδων μόνο καλό θα κάνει, καθώς θα γίνει πιο γρήγορο το επεισόδιο. Ποιοι θα πάνε που; Αυτή είναι η έκπληξη κι εκεί θα γίνει χαμός, γιατί ήδη στο νησί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr υπάρχουν αντιδράσεις από την ομάδα της Ζούγκλας καθώς και οι ίδιοι έχουν συνειδητοποιήσει πως θα ενωθούν! Εκεί θα δείτε τι σημαίνει… «χαμός»!

Το μόνο «τυράκι» που θα σας δώσω είναι πως η πρώτη υποψήφια είναι η … Νατάσα Καλογρίδη! 

Δεν έχετε παράπονο. Εδω σας αποκαλύψαμε τους έρωτες του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα με ονόματα… Από την ομάδα των Ωκεανών και την ομάδα της Φωτιά. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ