Αρχικά, πριν ξεκινήσω να σας αποκαλύπτω τι συνέβη την Δευτέρα στα μέσα του αγωνίσματος, θα ήθελα να ευλογήσω τα γένια μου και το ρεπορτάζ του Youweekly.gr που για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται.

Να σας επισημάνω πως στο επεισόδιο της Τρίτης θα δούμε τον Γιώργο Μαυρίδη να λογομαχεί με τους συμπαίκτες του, επειδή μοιράζεται το φαγητό του με τα σκυλιά. Εδώ στο Dimis Blog και το Youweekly.gr, όταν είχε ξεκινήσει το αρνητικό κλίμα στην ομάδα της «Φωτιάς» σας είχα αποκαλύψει, πριν 2 εβδομάδες συγκεκριμένα, πως οι πρώτοι καυγάδες με τον Γιώργο Μαυρίδη έγιναν γι’αυτό τον λόγο. Πως δεν γίνεται δηλαδή, την τροφή που έχουν για να επιβιώνουν να την μοιράζεται με τα αδέσποτα! (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ). Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ σας είχα αποκαλύψει πως ένας από την ομάδα της «Φωτιάς» κινεί τα νήματα υποχθόνια, αλλά ακόμη δεν είναι η ώρα να σας αποκαλύψω περισσότερα. Πάμε λοιπόν στις αποκλειστικές πληροφορίες και το παρασκήνιο που μου μετέφεραν. Διαβάστε παρακάτω….

Στο αγώνισμα της Δευτέρας, έπρεπε να μείνουν δύο παίκτες εκτός. Η Αποστολία Ζώη που είναι και η αρχηγός γι’αυτή την εβδομάδα στην ομάδα της «Φωτιάς», αποφάσισε πως έξω από το παιχνίδι θα έμενε ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Μάνος Πίντζης. Στα μέσα του παιχνιδιού , συγκεκριμένα στον δεύτερο γύρο αυτό άλλαξε καθώς βγήκε η Χριστίνα Κολέτσα από το αγώνισμα και μπήκε στην θέση της ο Πίντζης. Μία αλλαγή που λίγοι αντιλήφθηκαν! Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr η Χριστίνα Κολετσα ένιωσε τεράστια αδυναμία και ζήτησε να μην συνεχίσει αφού και η ίδια ένιωθε πως με την απόδοση και την ενέργεια που είχε, μπορεί να «κρέμαγε» την ομάδα της! Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες, μπήκε ο Μάνος Πίντζης στην θέση της, στον δεύτερο γύρο. Τι συνέβη όμως εκείνη την στιγμή; Για ποιον λόγο δεν έβαλαν τον Μαυρίδη στο παιχνίδι, ενώ ήθελε να παίξει; Μην αγχώνεστε… εδώ είμαι και θα σας το αποκαλύψω…

Όταν βγήκε από το αγώνισμα η Χριστίνα Κολέτσα, ζητήθηκε να αντικατασταθεί. Ο Μάνος Πίντζης συνέχισε να νιώθει αβέβαιος για το αν θέλει να παίξει, με αποτέλεσμα να αυτοπροταθεί ο Γιώργος Μαυρίδης. Κι εδώ μπαίνω στο ζουμί… Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr, η Αποστολία Ζώη είχε αγχωθεί πολύ με αποτέλεσμα όταν ο Γιώργος ζήτησε να μπει στην θέση της Χριστίνας εκείνη να αναφέρει πως, οι ικανότητες του και η απόδοση του για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, αυτό της Επικράτειας, δεν θα βοηθήσουν την ομάδα και αμέσως διάλεξε τον Πίντζη. Την γνώμη αυτή ενίσχυσε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την πλευρά του, ο οποίος συμφώνησε με την Αποστολία και φαίνεται να είπε: «Παιδιά, μην σας πιάνουν οι εγωισμοί, ας έχουμε αυτογνωσία ο καθένας για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα! Έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να μείνει πάλι έξω ο Μάνος, οπότε πρέπει να δώσει κι αυτός!», είπε ο Αλεξάνδρου στέλνοντας τα πυρά του και στους δύο παίκτες!

Το ρεπορτάζ που σας μεταφέρω είναι αποκλειστικό και το μοιράστηκε μαζί μου άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στις Φιλιππίνες! Όπως επιβεβαιώθηκε ο καυγάς του Μαυρίδη, για την τροφή στα αδέσποτα, με τόση σιγουριά σας μεταφέρω και το συγκεκριμένο.

Την αγάπη μου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ