Από την Δήμητρα Παυλάτου…

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο, όταν δημοσιογράφοι και άνθρωποι έμπειροι στα τηλεοπτικά πράγματα έχουν πρόβλημα με αυτά που γράφω εγώ στο Blog μου δεν επικοινωνούν απευθείας με εμένα στο τηλέφωνο ή στο email, αλλά επικοινωνούν με ανθρώπους που είναι πάνω από εμένα για να δώσουν τις απαντήσεις τους και να κάνουν τα παράπονα τους. Διαβάστε παρακάτω…

Έχω πει 1000 φορές ότι στο Blog μου γράφω την προσωπική μου γνώμη και όποιος με έχει πάρει και μου έχει ζητήσει να διορθώσω κάτι, αμέσως το έχω κάνει, χωρίς δεύτερη σκέψη! Εξηγούμαι…

Χθες έγραψα ένα ρεπορτάζ, που είχε ως τίτλο: «Εξελίξεις για διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά: Το ψέμα με το βελούδινο διαζύγιο και η διεκδίκηση της Φαίης» (Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ). Από εκείνη την στιγμή και μετά έγινε ο κακός χαμός, το πήρε ο Φουρθιώτης και το έκανε σημαία στην εκπομπή του «Αποκαλυπτικά», φυσικά βρίζοντας εμένα και αποθεώνοντας τον Γιώργο Λιάγκα. (Δείτε εδώ) Φυσικά, ο Φουρθιώτης ήθελε να παίξει το θέμα στο κανάλι, για να κάνει νούμερα με την δική μου την δουλειά και να είναι και καλυμμένος ταυτόχρονα, ότι «Να κοίτα! Εγώ παίζω το «κατάπτυστο» ρεπορτάζ αλλά ταυτόχρονα βρίζω και την δημοσιογράφο που το έχει γράψει!»… Καλό αλλά παλιό το κόλπο! Όταν αναδημοσιεύσεις εις γνώση σου μία «ψευδή» είδηση, είσαι το ίδιο υπόλογος με αυτόν που την έχει γράψει, λέει το σύστημα της ποινικής δικονομίας της χώρας μας. Φυσικά ο Φουρθιώτης έκανε το κόλπο, με ένα σμπάρο – 2 τρυγόνια. Δηλαδή, και έπαιξε το δικό μου θέμα, και ταυτόχρονα με έβριζε γιατί έκανα το λάθος να σηκωθώ να φύγω από το κανάλι τους (Διαβάστε εδώ την απάντηση μου στον μεγαλοδημοσιογράφο Φουρθιώτη).

Με τον Γιώργο Λιάγκα εγώ δεν έχω την τιμή και την χαρά να γνωριστώ. Μου κάνει όμως φοβερή εντύπωση Γιώργο ότι ενώ έχεις πρόβλημα με εμένα δεν με παίρνει τηλέφωνο ή δεν μου στέλνεις ένα email. Δηλαδή για να καταλάβω… Όταν εσύ λες, αυτά που λες στην εκπομπή σου στο ραδιόφωνο προτιμάς φαντάζομαι, όταν κάποιος έχει πρόβλημα με αυτά που ξεστομίζεις για τον ίδιο, θα πρέπει να παίρνει τηλέφωνο και να κάνει τα παράπονα του στον διευθυντή του σταθμού ή στον ιδιοκτήτη; Δεν είναι πιο σωστό, όπως το έχεις κάνει κι άλλες φορές, σε άλλα μέσα… να παίρνεις τον δημοσιογράφο αφού έχει υπογραφή και δεν είναι ανώνυμο και να το λύνεις; Τέλοσπαντων… Εγώ έχω πει και άλλες φορές ότι παρεξηγήσεις λύνονται όταν οι άνθρωποι μιλάνε. Και όχι… όταν βρίζουν ή απειλούν!

Και τώρα θα έρθω στο ζουμί της είδησης, την απάντηση δηλαδή του Γιώργου, όχι σε εμένα, αλλά σε στέλεχος της εταιρείας για αυτά που έγραψα στο blog μου…»Ότι σφαζόμαστε για τα σπίτια με την Φαίη και δεν μιλάμε σε καμία περίπτωση δεν ισχύει! Από την πρώτη στιγμή που χωρίσαμε έχουμε υπογράψει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό κοινή συναίνεση και αυτά τα θέματα τα λύσαμε από την πρώτη μέρα. Θέλω επίσης να σας πω, ότι με την Φαίη έχουμε άριστες σχέσεις και βρισκόμαστε σχεδόν κάθε μέρα. Όλα αυτά λοιπόν που γράφτηκαν για την σχέση μου με εμένα και την Φαίη είναι ψέματα και συκοφαντίες!«, αυτή ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στο ρεπορτάζ μου και την βάζω αυτούσια! ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ