Τι σας έχω… Τι σας έχω και σήμερα!

Σιγά σιγά αποκαλύπτονται οι καλεσμένοι που θα έχει ο Γιώργος Λιάγκας στη νέα βραδινή εκπομπή του, που θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, στον Ant1. Διαβάστε παρακάτω..

Πέπλο μυστηρίου τύλιγε τους εκλεκτούς καλεσμένους τους όμως σιγά σιγά, εμείς στο Youweekly.gr σας αποκαλύπτουμε τον προγραμματισμό όλης της εβδομάδας. Αρχικά, όπως σας γράψαμε χθες, τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί και θα βρεθούν στο πλευρό του για να παραχωρήσουν μία συνέντευξη είναι ο πρώην εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, αλλά και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του από τον Alpha και όσα γράφτηκαν για την πλέον σχέση του με τον Δημήτρη Κοντομηνά!

Δείτε ακόμη: Περηφάνια: Δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από το να σε βρίζουν και να σε λοιδορούν συκοφάντες της τηλεόρασης!

Αυτό που δεν ξέρετε όμως… είναι τον τρίτο σπουδαίο άντρα που θα δούμε την πρώτη εβδομάδα στο Late Night Show, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, είναι ο Βασίλης Καρράς… Ο λαϊκός τραγουδιστής σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις και αυτή την φορά, θα καθίσει απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα για να μας αποκαλύψει… πολλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ