Από την Δήμητρα Παυλάτου!

Με ένα παραλήρημα οχετού και δημοσιογραφικής αλητείας ο μεγαλοδημοσιογράφος Μένιος Φουρθιώτης, με συκοφαντεί εν χορώ μαζί με το πάνελ του μέσα από το κανάλι του Έψιλον! Διαβάστε παρακάτω…

Χριστέ μου έχω γίνει καλή, γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από το να σε βρίζουν για την δουλειά σου τέτοιου είδους άνθρωποι και «δημοσιογράφοι». Ζητώ συγγνώμη από το Έψιλον και τον κ.Φουρθιώτη που δεν έμεινα στο κανάλι τους απλήρωτη από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου όπου και αποχώρησα.

Τους ενόχλησε το γεγονός ότι είπα ότι θα κινηθώ εναντίον τους νομικά επειδή δεν μου έχουν καταβάλει τα χρήματα που συμφωνήσαμε και δούλεψα, καθώς όλοι ξέρετε ότι ήμουν στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου και μέλος του Έψιλον από την 1η Σεπτεμβριου! Ο κ.Φουρθιώτης σήμερα εκτελεί ένα συμβόλαιο συκοφαντίας και απειλών εναντίον μου επειδή τόλμησα να τους στείλω επιστολή σημειώνοντας ότι θα κινηθώ εναντίον τους νομικά. Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από ανθρώπους αδίστακτους, στυγνούς συκοφάντες και πάνω από όλα ανθρώπους που κινούνται στο σκοτάδι της δημοσιογραφίας.

Τους ενημερώνω πως δεν τους φοβάμαι ό,τι κι αν κάνουν και να γνωρίζουν ότι θα πάρουν την πληρωμένη απάντηση μου μέσω της νομικής οδού από αύριο Δευτέρα και τότε θα δούμε ποιος εκμεταλλεύεται ποιον, ποιος συκοφαντεί ποιον… και ποιος απειλεί ποιον!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ