Μπορεί το «My Style Rocks», κάθε φορά που προβάλλεται στην τηλεόραση να γίνεται νούμερο #1 trend, στο Twitter, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αυτά που περίμεναν οι ιθύνοντες του σταθμού.

Συγκεκριμένα, αυτή τη σεζόν ο ΣΚΑΙ έχει πάρει απόφαση, όποια εκπομπή δεν πάει καλά, ειδικά στο ψυχαγωγικό κομμάτι, να την κόβει σχετικά αμέσως. Δηλαδή, αν στον μήνα πάνω δεν έχει ξεπεράσει το 10% που έχει βάλει σαν «πάτο» το κανάλι, η εκπομπή θα σταματάει επιτόπου! Γι’αυτό που σας αποκαλύπτω τώρα στο Dimis Blog, έχουν ενημερωθεί όλοι οι παρουσιαστές και τα μέλη των τηλεοπτικών εκπομπών. Διαβάστε παρακάτω…

Δηλαδή, μπορεί μέχρι πέρυσι να έδωσαν πολλές ευκαιρίες σε project που ενδεχομένως δεν πήγαιναν καλά ή δεν πρόσφεραν έσοδα στο κανάλι, φέτος όμως αυτό δεν θα συμβεί. Ο ΣΚΑΙ έχει πάρει απόφαση να γίνει το μεγαλύτερο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό κανάλι και δεν θέλει κανένα λάθος! Αυτό ισχύει φυσικά και για το «My Style Rocks»…

Δείτε ακόμη: Διαζύγιο – βόμβα…έλεγαν ότι είναι έγκυος, αλλά εκείνη…χωρίζει!

Το συγκεκριμένο project στο εξωτερικό θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα και σε αυτή την περίπτωση μετά βίας ξεπερνάει το 10%. Γι’αυτό τον λόγο, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο σταθμός έχει αρχίσει και χτυπάει καμπανάκια… Θα έρθουν αλλαγές και ειδικά στην κριτική επιτροπή που είναι το «Α» και το «Ω» του ριάλιτι μόδας. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο project σχολιάζεται όσο κανένα άλλο, από τους χρήστες του διαδικτύου, δείχνει πως έχει τη δύναμη να ανέβει απλώς δεν έχει το ενδιαφέρον στο να κρατήσει τον τηλεθεατή μπροστά από τις οθόνες του! Έτσι για να μην προβεί ο σταθμός στο οριστικό κόψιμο της εκπομπής, καθώς πιστεύουν ότι υπάρχουν ελπίδες για ανοδικά νούμερα τηλεθέασης, θα γίνουν αλλαγές και θα ενταχθούν νέα άτομα.

Συγκεκριμένα, οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog, αναφέρουν πως το κανάλι συμφώνησε με έναν πολύ μα πάρα πολύ γνωστό hair stylist για να ενταχθεί στην κριτική επιτροπή. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσει κάποιος από τους τρεις που είναι ήδη, απλώς θα προστεθεί άλλος ένας! Στον ΣΚΑΙ πιστεύουν πολύ αυτό το project και πάνε δυνατά να το ανεβάσουν, αφού αυτό που του χρειάζεται είναι…. καλύτερο σενάριο και τόνωση στην κριτική επιτροπή!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αθηνά Οικονομάκου: Το φύλο του μωρού είναι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ