Τι σας έχω… τι σας έχω αγαπημένοι μου! Πολλά θέματα, πολλές αποκλειστικότητες, παρασκήνια… χαμός σήμερα στο Dimis Blog και το Youweekly.gr… θα ξεπουλήσουμε!

Πάμε στο θέμα μας… Η Δούκισσα είναι ένα πρόσωπο που ο Ant1 αγαπάει και στηρίζει πολύ! Μάλιστα, στο πέρασμα των χρόνων η Νομικού κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία αυτή και να χτίσει ένα πολύ σωστό όνομα παρουσιάστριας που την έχουν σε υπόληψη οι τηλεθεατές…

Η σεζόν όμως ξεκίνησε κι εγώ… Δούκισσα ακούω, αλλά Δούκισσα δεν βλέπω! Τι με έβαλε σε υποψίες για να το ψάξω; Η απουσία της παρουσιάστριας από την παρουσίαση προγράμματος του Ant1. Μα καλά, ήταν εκεί και η κουτσή Μαρία και έλειπε η Δούκισσα, η οποία συμμετείχε μάλιστα και στο τρέιλερ του καναλιού για τις νέες εκπομπές; Ποια νέα εκπομπή; Γιατί δεν πήγε αφού ήταν από τα βασικά πρόσωπα;

Από το κανάλι, αυτό που άφησαν να διαρρεύσει είναι πως η Δούκισσα Νομικού δεν παραβρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του Ant1 γιατί είχε ναυτίες και δεν μπορούσε να είναι όρθια τώρα στην κατάσταση της, αφού διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αλλά μην αγχώνεστε… εγώ είμαι εδώ και θα σας αποκαλύψω τώρα τι έχει γίνει.

Μπορεί να άργησα, αλλά έμαθα. Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Δούκισσα Νομικού δεν πήγε στην παρουσίαση γιατί δεν τα βρήκε με το κανάλι! Η παρουσιάστρια όλο το καλοκαίρι συζητούσε για να αναλάβει μία πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο. Αυτό ωστόσο, δεν υλοποιήθηκε ποτέ, τουλάχιστον προς το παρόν, ούτε έχουν γίνει κάποιες προετοιμασίες γι’αυτό! Έτσι λοιπόν, το κανάλι την άφησε λίγο στον πάγο και δεν της έδωσε ξεκάθαρη εικόνα για το που θα αξιοποιηθεί φέτος, αφού δεν έχει σίγουρο ρόλο πλέον στον Ant1! Με την σειρά της λοιπόν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου, η Δούκισσα είπε στον Γιάννη Λάτσιο  ότι δεν θα παραβρεθεί, γιατί πολύ απλά ένιωθε αμήχανα να πάει σαν ένα από τα βασικά πρόσωπα, ενώ στην ουσία δεν της έχουν ξεκαθαρίσει αν θα έχει εκπομπή.

Φυσικά, η ίδια γνωρίζει πως το κανάλι την στηρίζει πολύ όπως πάντα, όμως κι εκείνη ορθά σκέφτηκε να μην δώσει το παρόν γιατί όντως θα ερχόταν σε δύσκολη θέση. Η αλήθεια είναι πάντως… πως δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακόμη με την εκπομπή της! Γιατί η Δούκισσα μπορεί να περιμένει το πρώτο της μωράκι αλλά είναι μία δραστήρια μέλλουσα μανούλα!

Αλλά ξέρετε γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία; Πολλοί θα απορείτε για ποιον λόγο δεν την αξιοποιεί ο σταθμός αφού πλέον η Δούκισσα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών; Γιατί από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι «καμμένος» ο ΑΝΤ1, είναι μία ζώνη που γενικά δεν τους πάει, όπως έγινε και αποτυχημένα πέρυσι. Έτσι λοιπόν, δεν ξέρουν αν πρέπει να «κάψουν» την Νομικού σε ένα project που έχει πολλές πιθανότητες να μην πάει καλά ή αν θα πρέπει να περιμένουν λίγο μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο!

Τα φιλιά μου!

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το εσωτερικού του υπερπολυτελέστατου σπιτιού τους στην Κηφισιά

«Ελλάδα έχεις ταλέντο»…χωρίς ταλέντο!

Φαίη… γιατί ψεύδεσαι; Η περιγραφή της Σκορδά για τον Λιάγκα και το περιστατικό που δεν έγινε… ποτέ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ