Είναι γεγονός ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» σιγά σιγά θα μας αφήσουν χρόνους… Μπορεί η εκπομπή να σημείωνε τρελά νούμερα τηλεθέασης και να θεωρούνταν ένα από τα «δυνατά» χαρτιά του Ant1 ωστόσο, ο κεντρικός παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης, είχε αποφασίσει να την μειώσει ή ακόμη και να την κόψει οριστικά.

Φυσικά, μετά από πολλές συζητήσεις που έγιναν με τον Γιάννη Λάτσιο, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Youweekly.gr, αποφάσισαν να μην κόψουν οριστικά την εκπομπή, αλλά να κάνουν κάποιες guest. Μία φορά το δίμηνο δηλαδή να προβάλλεται… Σπέσιαλ εκπομπές, ορισμένες μέρες τον χρόνο! Διαβάστε παρακάτω…

Αυτό που δεν ξέρετε όμως, είναι τι θα κάνει ο Αντώνης Κανάκης τη νέα τηλεοπτική σεζόν και θα σας το αποκαλύψω όπως κάθε φορά μέσα από το Dimis Blog.  Ο Αντώνης Κανάκης μπορεί να κουράστηκε με τους «Ράδιο Αρβύλα» , όμως ο ίδιος επιθυμεί να κάνει κάτι δικό του, χωρίς την ομάδα που τον πλαισίωνε στην σατιρική εκπομπή.

Και θα γίνω συγκεκριμένη! Ο Αντώνης Κανάκης, αυτές τις ημέρες, συζητάει με τον Γιάννη Λάτσιο για το νέο project που θα παρουσιάσει. Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι του σταθμού και ο παρουσιαστής, έχουν υπολογίσει να βγει στον αέρα το Νοέμβριο. Ποια θα είναι η θεματολογία της εκπομπής όμως;

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, θα κρατήσει την σάτιρα και το αιχμηρό πολιτικό σχόλιο, όμως… θα προσπαθήσει να το συνδυάσει και με κοινωνικά θέματα. Θα πατήσει αρκετά στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου όσον αφορά την πολιτική σάτιρα, με την διαφορά ότι δεν θα είναι στοχευμένη και με δόλο!

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Γιώργο Μαυρίδη… καλές κωλοτούμπες! Μετά σου έφταιγε ο Τανιμανίδης!

Ευαγγελία Αραβανή άσε το ρουθούνισμα, το νιαούρισμα και ρόκαρε! Το «Μy style rocks» βγαλμένο από άλλη εποχή!

Τι σας έχω, τι σας έχω; Η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού περιμένει…
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ