Σήμερα η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της εξέφρασε μία αντιπάθεια που έχει προς έναν παρουσιαστή λέγοντας: «Δεν είναι και η μεγαλύτερη μου συμπάθεια!», αναφερόμενη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! (Δείτε το εδώ το απόσπασμα)

Πολλοί απόρησαν για ποιο λόγο η παρουσιάστρια είπε κάτι τέτοιο στον αέρα κι αν το εννοούσε! Γι’αυτό είμαι εδώ εγώ στο Dimis Blog και στο Youweekly.gr για να σας τα αποκαλύψω όλα… Διαβάστε παρακάτω…

Η Φαίη Σκορδά όντως δεν έχει σε μεγάλη «εκτίμηση» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και φυσικά δεν αναφέρομαι στην δουλειά, καθώς γνωρίζεται πως η παρουσιάστρια σε αυτά δεν παίρνει θέση και εκτιμά την προσπάθεια όλων των ανθρώπων, όμως.. είναι κάτι προσωπικό που μπήκε σαν αγκάθι ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές! Είναι αυτό που λέμε… Αν ραγίσει το γυαλί… δεν  κολλάει!

Φυσικά για τις ανάγκες της εκπομπής πάντα οι σχέσεις θα είναι καλές, όμως τι ήταν εκείνον που έκανε τους δυο τους να τα σπάσουν και συγκεκριμένα την παρουσιάστρια να απομακρυνθεί! Μια προσωπική δημόσια επίθεση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Φαίη Σκορδά, όταν ακόμη εκανε Πρωινό με τον Λιάγκα, ήταν αρκετή για να εκνευρίσει την παρουσιάστρια και να ανοίξει «μάχη» μαζί του την ώρα της συνέντευξης! (Δείτε εδώ το απόσπασμα για όσους δεν το θυμάστε). Όταν ο Γρηγόρης είπε στην Φαίη πως για όλους έχει να πει κάτι καλό και κάνει δημόσιες σχέσεις και μόλις ένας άνθρωπος πάει να πει κάτι κακό, τον κόβει και αρχίζει τις δικαιολογίες, προτιμώντας τα σχόλια να λέγονται πίσω από την πλάτη κάποιου ανθρώπου! Αυτο φυσικά, έθιξε την παρουσιάστρια η οποία δεν του χαρίστηκε και τον έβαλε στην θέση του.

Την συμπεριφορά της αυτή και την παρεξήγηση που έγινε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την είχε αποκαλύψει λίγες μέρες αργότερα από την συνέντευξη, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και ανέφερε πως , θίχτηκε προσωπικά με αυτό που είχε ο Γρηγόρης δημόσια, γιατί απευθύνθηκε προσωπικά και την κατηγόρησε για μία συμπεριφορά που η ίδια σιχαίνεται να έχει και προφανώς δεν ισχύει. Δηλαδή, ότι ο Γρηγόρης για το θεαθήναι την κατηγόρησε για κάτι άδικα που δεν ισχύει για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Και όπως σας έχω πει η Φαιη συγχωρεί αλλά δεν ξεχνάει!

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Αποκλειστικό! «Πονοκέφαλος» για την Βίκυ Χατζηβασιλείου! Η απαξίωση στον Alpha και τα χρωστούμενα…

Αποχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης από το Survival Secret! Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου!

Είναι τελικά η Χριστίνα Μπόμπα το αγγελικό κορίτσι που όλοι νομίζετε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ