Πολλές οι φήμες που κυκλοφορούν γύρο από το διαζύγιο της Φαίης Σκοαρδά και του Γιώργου Λιάγκα. Η αλήθεια είναι πως κάποια ισχύουν και κάποια άλλα είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας…

Μπορεί στην αρχή οι σχέσεις του ζευγαριού να ήταν στα «κόκκινα» όμως διαπίστωσαν πως αυτό μόνο κακό θα έκανε, ειδικά για τα παιδιά, που φυσικά δεν είχε πέσει τίποτα στην αντίληψη τους! Πλέον ο Γιώργος και η Φαίη, δεν σφυχταγκαλιάζονται εννοείται, όμως κρατούν τους τύπους και ο ένας συμβουλεύεται τον άλλον για τα επαγγελματικά του βήματα και φυσικά για την ανατροφή των παιδιών. Διαβάστε παρακάτω..

Αυτό που πυροδότησε όλες τις φήμες όμως, ήταν η απόφαση του Γιώργου Λιάγκα να βγάλει από το σπίτι την Φαίη Σκορδά και τα παιδιά για να μείνει εκείνος. Συγκεκριμένα, το σπίτι που έμενε το πρώην ζευγάρι με τα παιδιά του στην Βουλιαγμένη, είναι στο όνομα του Γιώργου Λιάγκα και γι’αυτό ο παρουσιαστής πήρε την απόφαση να επιστρέψει εκεί.

Η Φαίη από τότε που της ανακοινώθηκε αυτή η απόφαση είναι σε πυρετό προετοιμασιών, ψάχνοντας συνεχώς σπίτι για να μείνει, μιας και τη νέα σεζόν θα πρέπει να έχει φύγει, κάτι που μπορεί να άγχωσε αρχικά την ίδια μέχρι να βρει κάτι καινούριο, όμως είναι υπέρ των νέων ξεκινημάτων και το είδε μετά από καιρό από την θετική πλευρά το πράγμα. Αρχικά, ήθελε να πάει προς τα βόρια, όμως στην συνέχεια αποφάσισε να ψάξει κάτι στα Νότια για να μην χάσουν τα παιδιά της τους φίλους τους και την καθημερινότητα τους, όπως μεταφέρει στο Dimis Blog άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Πληροφορίες του Youweekly.gr, μάλιστα, αναφέρουν πως η Φαίη κατέληξε σε ένα σπίτι, στην ίδια περιοχή, μεγάλο και ωραίο, κι εκεί που ήταν έτοιμη να κάνει συμβόλαια και να μετακομίσει, ο ιδιοκτήτης αλλάζει γνώμη και της το ακυρώνει γιατί…άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε τελικά να το νοικιάσει…ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί του!

Γιατί η Φαίη στην φάση αυτή δεν ενδιαφέρεται για αγορά κατοικίας αλλά για ενοικίαση! Πάντως έχει άλλα 2 στα υπόψιν της και μάλλον μέχρι τον επόμενο μήνα θα έχει καταλήξει για να μπορέσει να αδειάσει το σπίτι του Γιώργου και να πάει αλλού…Νέο ξεκίνημα, νέο σπίτι… μήπως και νέος έρωτας;

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη! Η νέα σεζόν για τη Σάσα Σταμάτη μετά την αποχώρηση από την Σκορδά! Που θα την δούμε μετά από το Πρωινό;

Αποκλειστικό! Το «νεό» πρόσωπο στο πάνελ της Φαίης Σκορδά! Παλιός συνεργάτης της επιστρέφει…

Αποκάλυψη! Δεν περιμέναμε ποτέ πως η συγκεκριμένη θα πει «ναι» στο Nomads…Η σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα και…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ