Το Dimi’s blog και το Youweekly.gr που κάνει πάντα ρεπορτάζ θα σας ενημερώσει και σήμερα για όλη την αλήθεια που σίγουρα θέλετε να μάθετε.
Αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την κατάσταση υγείας της μητέρας του η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα μπήκε στο νοσοκομείο και η κλινική της κατάσταση ήταν πολύ άσχημη. διαβάστε παρακάτω…
Η μητέρα του Γιώργου, όπως γνωρίζουμε, στο παρελθόν είχε ταλαιπωρηθεί με ένα πρόβλημα που είχε εμφανιστεί στις φωνητικές της χορδές κάτι που έχει ξεπεράσει η ίδια τώρα και είναι πολύ καλά όπως είδαμε και στον τελικό του παιχνιδιού.
Ο Ντάνος της έχει τεράστια αδυναμία καθώς εδώ και χρόνια έχει χάσει τον πατέρα του και από τότε έχουν δεθεί ακόμη πιο πολύ σαν οικογένεια. Το γεγονός όμως ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος πουλάει ή ότι η μητέρα του στο παρελθόν – που εμείς δεν γνωρίζαμε καν τον Γιώργο Αγγελόπουλο – είχε πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές δεν σημαίνει ότι θα πρέπει τώρα να το έχουμε ψωμοτύρι, κάτι που την γυναίκα δεν την ταλαιπωρεί καν και απλά ζει με αυτό.
Για το λόγο του ότι είχα κάνει το ρεπορτάζ στην Σκιάθο πριν ακόμη γίνει τόσο γνωστός ο Αγγελόπουλος – μόλις είχε ξεκινήσει δηλαδή το Survivor – μου έδωσε την δυνατότητα να έχω επικοινωνία με όλη την οικογένεια και τους ανθρώπους από το φιλικό του περιβάλλον. Έτσι λοιπόν θα σας μεταφέρω, μέσα από το Dimi’s blog και το Youweekly.gr, το ότι ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει εξετάσεις -που δεν έκανε και πάλι – δεν σημαίνει ότι νοσηλεύεται ή ότι αγχώνεται η οικογένεια του και όλες αυτές οι υπερβολές που γράφτηκαν.
Καταλαβαίνω ότι είναι καλοκαίρι και αφήνουμε λίγο την φαντασία μας να οργιάσει αλλά ας μην το κάνουμε εις βάρος της υγείας ενός ανθρώπου. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα λοιπόν, όχι δεν ισχύει ότι η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ότι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση η υγεία της και όλα αυτά.
Η κυρία Ράνια είναι πάρα πολύ καλά και τα αδέρφια της το επιβεβαίωσαν στο Dimi’s blog και το Youweekly.gr, δείχνοντας μάλιστα πολύ ενοχλημένοι για όλα αυτά τα ψευδή δημοσιεύματα! Αυτά είχα να πω… Καλό καλοκαίρι από μένα!
Διαβάστε ακόμη στο Dimi’s blog:
Όλη η αλήθεια για την συνάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη!
Tελικά ποιόν ενοχλεί η Αθηνά Οικονομάκου; Είναι αυτή προκλητική ή εσείς υπερβολικoί;