Όπως σας έγραψα χθες στο Youweekly.gr και το Dimis Blog οι πληροφορίες μου ανέφεραν πως το κανάλι Έψιλον δεν πέρασε σε άλλων τα χέρια και παραμένει του κ.Βρυώνη, αυτό μου μετέφερε ο άνθρωπος που επικοινώνησα…

Όμως επειδή το ρεπορτάζ πάντα τρέχει, αργά το βράδυ χτύπησε το τηλέφωνο μου και μπόρεσα και έμαθα όλες τις λεπτομέρειες για το κανάλι και θα τις μοιραστώ μαζί σας! Διαβάστε παρακάτω…

Το Έψιλον, μετά από ραντεβού που πραγματοποίησε ο κ.Βρυώνης θα περάσει στα χέρια άλλου καναλάρχη; Σε ποιον;

Ο λόγος για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να εισέλθει για τα καλά στον χώρο των media… Πράγματι, ο Σαββίδης πραγματοποίησε ραντεβού με τον Βρυώνη, κάτι που είχε συμβεί ξανά πριν 15 μέρες, ώστε να γίνει ο οικονομικός έλεγχος του καναλιού για να δουν αν έχουν κάποιες εκκρεμότητες!

Μπορεί να έχει διαρρεύσει παντού αυτό, όμως ο Ιββάν Σαββίδης δεν συμφώνησε με τον κ.Βρυώνη, καθώς υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες του καναλιού, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες… Οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr, επίσης αναφέρουν πως και στο παρελθόν είχε ξαναγίνει συζήτηση για πώληση, όμως στο τέλος χάλασε το γλυκό!

Και για ποιον λόγο το κανάλι δεν έβγαλε ανακοίνωση; Είτε για να το διαψεύσει, είτε για να το επιβεβαιώσει; Γιατί ακόμη τα  πράγματα είναι ρευστά..

Εγώ σας αναφέρω πως δεν έχουν δώσει τα χέρια… Το Έψιλον πωλείται έναντι 14.000.000 ευρώ, όμως πρέπει να λύσουν κάποιες εκκρεμότητες που είναι σημαντικές… Το ότι έκαναν ραντεβού δεν σημαίνει ότι συμφώνησαν! Ναι… ο Σαββιδης θελει το Έψιλον για τους δικούς του λόγους, όμως… το γλυκό δεν δένει από διάφορους οικονομικούς παράγοντες!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κίνηση ματ για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Όλες οι αλλαγές της νέας σεζόν…

Αποκλειστικό: Αυτή την εκπομπή θέλει να κάνει η Χριστίνα Λαμπίρη στο Epsilon!
Η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου! Τα κολακευτικά σχόλια για την σχεδόν γυμνή φωτογραφία της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ