Σας είχα αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ταξίδεψε στα Χανιά για να κλείσει μία συμφωνία, για μία εκδήλωση που θα συμμετέχει σε «Survivor Game» το οποίο θα γίνει για καλό σκοπό και τα χρήματα των εσόδων θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. (Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ)

Η αμοιβή του φυσικά θα είναι μηδενική! Όπως επίσης σας είχα ξαναγράψει, σε αυτή την εκδήλωση για καλό σκοπό, το παρόν θα δώσει και ο Αντώνς Βλοντάκης, όπου και αυτος δεν θα λάβει κανένα χρηματικό ποσό για συμμετέχει. Διαβάστε παρακάτω…

Σημερα, φρέσκα νέα έρχονται στο Dimis Blog και το Youweekly.gr… Πληροφορίες μου αναφέρουν πως σε αυτό το φιλανθρωπικό event θα είναι και ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για να συμφωνήσει με τον άνθρωπο που διοργανώνει αυτή την εκδήλωση! Αυτό σημαίνει ότι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους και θα αγωνιστούν ξανά για καλό σκοπό!

Άλλα νέα που καταφθάνουν στο Youweekly.gr και στο Dimis Blog, μιας και ανέφερα τα Χανιά που θα γίνει η εκδήλωση, λένε, πως ο ΣΚΑΙ ψάχνει διακαώς έναν Κρητικό παίκτη για να κάνει λίγο ντόρο στο παιχνίδι. Γνωρίζουν πολύ καλά, πως αν είναι αυτό που έχουν σκεφθεί θα φέρει και ακροαματικότητα αλλά θα έχει και απήχηση στα τηλεφωνήματα! Αυτό σημαίνει πως στο Survivor 2 περιμένουμε να δούμε κάποιον τρελοκρητικό, με προφορά περίεργη να απογειώσει το παιχνίδι και να κάνει λίγο ντόρο. Αυτή την φορά το κανάλι του Φαλήρου ποντάρει πολύ στην ομάδα των «Μαχητών» και θα τους επιλέξει πολύ προσεκτικά, ώστε ο καθένας από αυτούς να έχει κάτι ξεχωριστό!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Τσολάκη στο «Happy Day»! Έδωσαν τα χέρια…

Αυτό δεν το περιμέναμε ποτέ! Δύο πασίγνωστες κυρίες της ελληνικής showbiz είπαν «ναι» στο Nomads! Ο λόγος για τις…

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη! Το στιγμιότυπο που έκανε τον γύρω του διαδικτύου! Απλά…εντυπωσιακό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ