Τώρα που είδαν ότι το Survivor τα πήρε και τα σήκωσε όλα, κάνοντας τον ΣΚΑΙ να σκαρφαλώσει στην κορυφή, ψάχνουν όλα τα κανάλια ένα αντίστοιχο ριάλιτι επιβίωσης για να μπουν δυναμικά στον αγώνα της τηλεθέασης τη νέα σεζόν!

Ο ΣΚΑΙ συνεχίζει ακάθεκτα με το «Survivor», ο Ant1 βγάζει το «Nomads» και το Έψιλον το «Survival». Και στα τρία ριάλιτι εκτός από το κοινό συμμετέχουν και επώνυμοι, ώστε να έχει αρκετή ίντριγκα…Διαβάστε παρακάτω..

Όπως όλοι γνωρίζετε και πρώτο το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει, οι επώνυμοι που είχαν λάβει μέρος στο Survivor, έπαιρναν ένα χρηματικό ποσό κάθε εβδομάδα. Συγκεκριμένα ο κάθε επώνυμος, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που έπαιρναν περισσότερα χρήματα, λάμβαναν το ποσό των 2.000€ την εβδομάδα. Πολύ καλός αριθμός φυσικά για όποιον είπε το «ναι»…

Σήμερα όμως… Τι σας έχω… Τι σας έχω… Το Έψιλον με το δικό του Survival,  στην Κουρούτα, θέλει να φέρει τα πάνω κάτω και κάνει πολλούς επώνυμους να συμμετάσχουν σε αυτό ώστε να είναι ένα αρκετά ανταγωνίσιμο προϊόν! Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ειναι αυτό του Γιώργου Μανίκα, που ενώ τον περιμέναμε για το Survivor, εκείνος είπε «ναι» για το Survival του Έψιλον, που είναι στην Ελλάδα και δεν θα αναγκαστεί να απομακρυνθεί πολύ από τον γιο του που έχει υπό την προστασία του. Σε λιγάκι βέβαια, στο Dimis Blog και το youweekly.gr σας έχω σούπερ αποκλειστικό με άλλη μία επώνυμη κυρία που είπε «ναι» στο survival…

Πάμε λοιπόν στο ζουμί… Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog, αναφέρουν ότι κάθε επώνυμος που θα συμμετέχει στο Survival, θα λαμβάνει κάθε μήνα το χρηματικό ποσό των…. 6.000€. Φυσικά, ότι είχε συμβεί και στο Survivor αυτό θα συμβεί και τώρα, ότι οι πληρωμές δεν θα είναι ίδιες, ανάλογα με την αναγνωρισιμότητα του κάθε επώνυμοι! Το σίγουρο είναι πως, η βάση, όπως στο Survivor ήταν στάνταρ τα 2.000€ την εβδομάδα…. Στο Survival είναι 6.000€ τον μήνα! Καθόλου άσχημα!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Είμαι συγκινημένη! Έχω στα χέρια μου το περιοδικό του Κωνσταντίνου Βασάλου… Ας το ξεφυλλίσουμε!

Survivor: Οι παίκτες που αρνήθηκαν να κάνουν τις γλάστρες των μαγαζιών! Για να μιλάμε με ονόματα!

Η συμφωνία του Γιώργου Αγγελόπουλου με…μηδέν λεφτά! Ταξιδεύει στα Χανιά για να…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ