Τι σας έχω… τι σας έχω… Σήμερα και έχω μουρλαθεί και θα σας μουρλάνω! #NotDimitroula<3

Ο Ant1 βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, αφού όπως σας έγραψα και πριν έρχεται δυνατά με το «Nomads» αρχές Οκτώβρη. Ένα σκληρό ριάλιτι, με αντίξοες συνθήκες α λα τύπου Survivor, το οποίο θα γυριστεί στις Φιλιππίνες και θα συμμετέχουν και σε αυτό επώνυμοι! Διαβάστε παρακάτω…

Καταλαβαίνετε πως το κανάλι έχει ξεκινήσει ήδη να πλευρίζει επώνυμους και επώνυμες για να λάβουν μέρος στο ριάλιτι. Το πρώτο μεγάλο και ανατρεπτικό «ναι», όπως σας αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Youweekly.gr το είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… Όμως δεν είναι το μόνο όνομα που θα συζητηθεί πολύ…

Όπως λένε οι πληροφορίες μου τις οποίες μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog και το Youweekly.gr, έγινε πρόταση σε έναν λαϊκό τραγουδιστή ο οποίος είναι μία ανάσα πριν το μεγάλο «ναι» και πριν δώσει τα χέρια με το κανάλι. Ο λόγος; Για τον Θάνο Πετρέλη!

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να δοκιμαστεί για 3 μήνες – γιατί τόσο θα διαρκέσει το ριάλιτι- και να αφήσει για λίγο στην άκρη το τραγούδι. Μία συμμετοχή που θα συζητηθεί πολύ! Όπως φαίνεται ο Ant1 επιστρατεύει δυνατά ονόματα από επώνυμους!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! «Σφάζονται» στην ποδιά του Αγγελόπουλου ΣΚΑΙ και Ant1! Η αλήθεια για την απομάκρυνση Τανιμανίδη από το Survivor 2 και το …Nomads!
Μήνυμα χωρίς χρέωση! Μαίρη Συνατσάκη σταμάτα να αντιγράφεις την Αθηνά Οικονομάκου! Βρείτε τις διαφορές!

Η τηλεπραγματευτού Ελένη Μενεγάκη, χωρίς ντουντούκα! Παζάρι από εδώ, πανηγύρι από εκεί, πάγκος πιο πέρα… Τώρα και στις διακοπές! Προσφέρω και συμφέρω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ