Το πρωί μοιράστηκα μαζί σας μία σκέψη μου, για την Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου, αναφέροντας την «αντιγραφή» των αναρτήσεων και το στιλ… και η Μύκονος.. και η πόζα. (Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο μου)

Φυσικά, η Μαίρη Συνατσάκη μου απάντησε και σύμφωνα με την δημοσιογραφική δεοντολογία δεν μπορώ να μην σας παραθέσω την απάντηση της δημοσιογράφου σε αυτά που έγραψα, γιατί το Dimis Blog είναι ανοιχτό για όλους! Η ίδια, μου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κυρία Παυλάτου,

Πραγματικά εντυπωσιακό το τελευταίο σας κείμενο. Πήρατε δύο φωτογραφίες (που ας είμαστε ειλικρινείς δεν μοιάζουν και τόσο όσο θα θέλατε) και βγάλατε ολόκληρη θεωρία συνωμοσίας. Λες και η μία ή η άλλη ανακαλύψαμε την πυρίτιδα. Κάτι πόζες στο ινσταγκραμ απο τις χιλιάδες που κυκλοφορούν. Με την κυρία Οικονομάκου δεν έχουμε τιποτα να χωρίσουμε ή να μοιραστούμε και παράγουμε και οι δύο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του Instagram έχοντας το κοινό μας αντίστοιχα εδώ και χρόνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε να δημιουργήσετε από το πουθένα ένα κλίμα. Ούτε και το «είδα και από ειδα». Ίσως επειδή ειναι και τέλη Ιουλίου και καταλαβαινω. Δεν συμβαίνει και τίποτα. Όσο για την συναισθηματική μου ζωή σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αλλά το παρελθόν και το παρόν μου έχει αποδείξει πληθώρα πραγμάτων για τις επιλογές μου.

Καλή συνέχεια

Μαίρη Συνατσάκη»

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Nomands: Η Σπυροπούλου ήταν η αρχή! Ποιος λαϊκός τραγουδιστής είπε «ναι» στον Ant1

Η τηλεπραγματευτού Ελένη Μενεγάκη, χωρίς ντουντούκα! Παζάρι από εδώ, πανηγύρι από εκεί, πάγκος πιο πέρα… Τώρα και στις διακοπές! Προσφέρω και συμφέρω!

Αποκλειστικό! «Σφάζονται» στην ποδιά του Αγγελόπουλου ΣΚΑΙ και Ant1! Η αλήθεια για την απομάκρυνση Τανιμανίδη από το Survivor 2 και το …Nomads!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ