Όταν το Survivor άρχισε να απασχολεί πολύ κι αφού οι εκπομπές και τα μέσα δεν μπορούσαν να βρουν τους παίκτες καθώς εκείνοι βρίσκονταν στο παιχνίδι, προσπαθούσαν να μάθουν περισσότερα πράγματα για αυτούς μέσα από το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον.

Δηλαδή, δημοσιογράφοι έρχονταν σε επαφή με φίλους και συγγενείς παικτών. Υπήρχαν γονείς οι οποίοι δεν θέλησαν να μιλήσουν καθόλου, υπήρχαν οι γονείς που αρκέστηκαν στο να κάνουν μια δήλωση γιατί σεβάστηκαν τα μέσα και ήθελαν να μιλήσουν θετικά για το παιδί τους και υπήρχαν και οι γονείς που απασχολούσαν με τις δηλώσεις του αρκετές ώρες και πολλές εκπομπές. Πολλοί γονείς, μάλιστα, γιατί γνωρίζεται πως στο Youweekly.gr κάναμε συνεχόμενο ρεπορτάζ για το Survivor, μας είχαν αναφέρει πως το παιδί τους τους έχει απαγορεύσει να μιλήσουν σε περίπτωση που αυτό τους ζητηθεί. διαβάστε παρακάτω…

Αλλά δεν θα χρονοτριβήσουμε άλλο, θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα απλά προσπαθήσαμε να σας βάλουμε λίγο στο κλίμα όσον αφορά τους γονείς… Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Youweekly.gr στον ημιτελικό του Survivor από τον οποίο και αποχώρισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια των δημοσιογράφων ένα περιστατικό μεταξύ του ίδιου του Κωνσταντίνου και του πατέρα του.

Ο Κωνσταντίνος προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε πως ο πατέρας του έχει μεγάλη οικειότητα με τους δημοσιογράφους, ότι τους γνώριζε και μάλιστα οι ίδιοι του αποκάλυψαν ότι την επόμενη ημέρα του ημιτελικού ήταν καλεσμένος σε τρεις εκπομπές, δυο πρωινές διαφορετικού καναλιού και μια μεσημεριανή. Ασφαλώς όταν ο Κωνσταντίνος άκουσε το συγκεκριμένο απαγόρευσε κατηγορηματικά στους δημοσιογράφους να καλέσουν τον πατέρα του σε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή και πως αυτές οι κανονισμένες συνεντεύξεις που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν την επόμενη μέρα έπρεπε να ακυρωθούν. Πράγματι, μετά τον ημιτελικό δεν ξαναείδαμε ποτέ τον πατέρα του Κωνσταντίνου σε κάποια εκπομπή ή έντυπο.

Οι ίδιες πληροφορίες του γιου αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος εκνευρίστηκε υπερβολικά, ότι μιλούσε με έντονο ύφος στον πατέρα του καθώς ο ίδιος πριν μπει στο παιχνίδι είχε ζητήσει από την οικογένεια του να απέχει από δηλώσεις σε περίπτωση που τους ζητηθούν.

Όταν λοιπόν ο Κωνσταντίνος είδε πως αυτό δεν τηρήθηκε και αντιθέτως συνειδητοποίησε ότι έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές σε εκπομπές του απαγόρευσε κατηγορηματικά, χωρίς να το διαπραγματευτεί καθόλου να βγαίνει στις εκπομπές και να δίνει δηλώσεις.

Αυτό μας το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο μπαμπάς του, με τον οποίο επικοινώνησαν δημοσιογράφοι του Youweekly.gr για να του αποσπάσουν κάποια δήλωση και ο ίδιος μας είπε «Ο Κωνσταντίνος είναι 29 χρονών άντρας, δεν είναι μικρό παιδί πια, από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι ότι θέλει θα το πει μόνος του εγώ έχω εντολή να μην ξαναμιλήσω.»

Φυσικά ο μπαμπάς του όλο αυτό το διάστημα που μιλούσε δεν το έκανε για κακό απλώς από ευγένεια απαντούσε στους δημοσιογράφους και δεχόταν τις προτάσεις γιατί ποτέ δεν είπε κάτι κακό…

Διαβάστε επίσης στο Dimi’s blog:

Αποκάλυψη! Από παίκτες του Survivor….σε ρόλο παρουσιαστών! Ποιους θα δούμε με δική τους εκπομπή τη νέα σεζόν και ποιους σε…πάνελ;

Παρασκήνιο! Γιατί ξεσηκώθηκαν όλοι οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη και έφυγαν; Ποιον έδιωξε εκείνη και ποιος έφυγε μόνος του; Η άδικη συμπεριφορά και η…κούραση!

Καβαλημένοι παίκτες του Survivor…ενωθείτε και κάψτε όλα μας τα εγκεφαλικά κύτταρα! Οι λαθρομετανάστες, η ψωνισμένη ντιβάρα και η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ