Όπως σας έγραψα από χθες στο Dimis Blog και το Youweekly.gr, που  κλασικά πήραν όλοι όπως κάθε άλλη φορά, έρχεται διπλή αποχώρηση, καθώς κάποια έπαθλα δεν θα ξαναχρησιμοποιηθούν όπως είναι αυτό της επικοινωνίας! Για τον λόγο ότι πρέπει να σπεύσουν λίγο την διαδικασία μέχρι τον ημιτελικό θα έχουμε 2 αποχωρήσεις την ίδια εβδομάδα. Αυτό που σας μεταφέρω, όμως, δεν θα συμβεί αυτή την εβδομάδα!

Έχω όμως άλλη μία αποκλειστική πληροφορία να μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Youweekly.gr. Ένας παίκτης ή… μία παίκτρια βρίσκεται αυτή την στιγμή στο ξενοδοχείο! Διαβάστε παρακάτω….

Πολλές οι αλλαγές και οι ανατροπές που θα γίνουν! Δεν θέλω να σας πω κάτι που να μην ισχύει ή να καθυστερήσει! Η πληροφορία που σας δίνω σήμερα στο dimis blog μου ήρθε νωρίς το πρωί! Γνωρίζετε πως στο Youweekly.gr έχουμε εσωτερική πληροφόρηση κι αυτό μας βοηθάει να έχουμε πιο νωρίς τις εξελίξεις, όμως πάντα κρατάμε μικρό καλάθι για τυχόν ανατροπή!

Το αγώνισμα ασυλίας πραγματοποιήθηκε και ένας παίκτης βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο!Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι από όλους, η 24ωρη ψηφοφορία έχει διαμορφωθεί ως εξής…

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: 38,3%
  2. ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: 38%
  3. ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: 11,7%
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ: 5,1%
  5. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ: 4,9%
  6. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ: 1%
  7. ΣΑΡΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ: 0,50%
  8. ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: 0,32%
  9. ΜΠΟ: 0,18% (ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ)

Και όπως σας είπα και πριν; Ένας παίκτης έχει αποχωρήσει! Δεν θέλω να σας δώσω ακόμη παραπάνω πληροφορίες για να σας κρατήσω λίγο σε αγωνία! Ένα όμως θα σας πω… Είναι γυναίκα και «αγαπητή»! Μία αποχώρηση που θα…προβληματίσει γιατί με την αποχώρηση της θα ακολουθήσει μία ανατροπή! Αυτό λένε οι πρώτες πληροφορίες… περιμένουμε τις εξελίξεις!

Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσω με νέο άρθρο! Ολοκληρωμένη εικόνα θα έχω την Τετάρτη που θα σας δώσω αναλυτικό σποιλερ για την ασυλία!

Σε λίγο θα σας αποκαλύψω το όνομα!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: H μεγάλη αλλαγή στα αγωνίσματα! Ποιο έπαθλο ακυρώνουν οριστικά; (Βίντεο)

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας!

«Μάλλον μπερδευτήκατε…» Η έντονη ενόχληση της ΑΘηνάς Οικονομάκου για τις φωτογραφίες από το γάμο της Δούκισσας Νομικού! Τα καρφιά της Κατερίνας Καινούργιου! (Βίντεο)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ