Το Youweekly.gr και το Dimis Blog πάντα πρώτοι στις εξελίξεις! 

Πριν καν αρχίσουν οι παραφιλολογίες δεξιά και αριστερά, εμείς να σας ενημερώσουμε πρώτοι από όλους τι ακριβώς καταμετρήθηκε στην 24ωρη ψηφοφορία που έγινε στο Survivor…Διαβάστε παρακάτω…

Όπως σας ανέφερα και πριν στο Dimis Blog, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος με απόσταση αναπνοής από τον Μάριο Ιωαννίδη! Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ενώ τέταρτος είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος! (Δείτε εδώ αναλυτικά)

Στην συγκεκριμένη ψηφοφορία υπήρξαν πολλές ανατροπές, καθώς μέχρι και το απόγευμα στην πρώτη θέση ήταν ο Μάριος Ιωαννίδης, ενώ την βραδινή ώρα του «έκλεψε» την πρωτιά ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Όπως θα δείτε και στα νούμερα που θα σας παραθέσω αποκλειστικά στο Youweekly.gr, η διαφορά ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο είναι χαοτική, ενώ ο τελευταίος έφτασε μέχρι και το 0,18% σε ποσοστό ψήφων! Τρελά νούμερα, πολλές ανατροπές και οι παίκτες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον ήταν μόνο 2… Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης!

Αλλά να πάμε στο ζουμί και να δούμε αναλυτικά αποκλειστικά στο Youweekly.gr: 

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: 38,3%
  2. ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: 38%
  3. ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: 11,7%
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ: 5,1%
  5. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ: 4,9%
  6. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ: 1%
  7. ΣΑΡΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ: 0,50%
  8. ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: 0,32%
  9. ΜΠΟ: 0,18%

Όπως βλέπετε και μόνοι σας οι διαφορές και οι αποκλίσεις είναι τεράστιες! Παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day» με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr για την 24ωρη ψηφοφορία, που επέλεξα να μοιραστώ πρώτα από εκεί μαζί σας!  Να ευχαριστήσω προσωπικά την Σταματίνα Τσιμτσιλή και όλη της την ομάδα για την τιμή που μου έκαναν!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ