Καλά… Μιλάμε για ένα βίντεο φωτιά! Ένα βίντεο που αποδεικνύει όλη την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την σκληρή πείνα και τις συνθήκες. Όλο και κάτι αναιρείται από αυτά που ξέρουμε για το Survivor και σήμερα θα επιβεβαιωθεί αυτό που σας έλεγα… Είναι και οι παίκτες στο κόλπο, οπότε μην κάνετε πολύ χαμό και ντόρο γιατί κι εκείνοι έχουν επίγνωση!

Σας το έχω γράψει πολλές φορές στο blog μου και το youweekly.gr αλλά δεν το καταλαβαίνετε…. Δεν είναι όλα τα πράγματα έτσι όπως φαίνονται, είναι ριάλιτι – παιχνίδι οπότε χαλαρώστε, έχει και μία δόση σκηνοθεσίας! Δεν ξέρω, έχω τις αμφιβολίες μου για το αν θα έχει μπλεξίματα με την παραγωγή του Survivor αυτός που τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο και το έδωσε στην δημοσιότητα…. Διαβάστε παρακάτω…

Το βίντεο είναι από την ημέρα που έγινε το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων. Ο άνθρωπος που τράβηξε το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι ή από την παραγωγή ή από τους συνεργάτες του Άκη Δείξιμου που είχε πάει εκεί να τραγουδήσει… Και θα μου πείτε «που το κακό»; Στο βίντεο φαίνεται οι παίκτες να τραγουδούν με τον Άκη..

Όχι παιδιά μου… Στο επεισόδιο εκείνο είδαμε τους παίκτες να τρώνε μακαρόνια που ήταν και χορηγός στο Survivor. Όμως, και δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που σας λέω… Στο συγκεκριμένο βίντεο που τραβήχτηκε από κινητό, οι παίκτες πίσω από τις κάμερες τρώνε παϊδάκια, σαλάτες, πατάτες κλπ… Δηλαδή έφαγαν ξανά κρυφά, χωρίς να το δείξουν… Που ίσως αυτό γίνεται και άλλες φορές…Δείτε και μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Όλη η αλήθεια για την σχέση Κοκκινάκη – Νάργες στο Survivor! Ποια η στάση του Μουρούτσου; Χώρισαν;

Αποκάλυψη! Survivor: Στημένο το «παιχνίδι» σήμερα! Στο κόλπο και οι παίκτες!

Αποκλειστικό! Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στην πρωινή ζώνη! Τέλος το Survivor Panorama;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ