Πασχαλιάτικα θα σας κάνω μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί και φυσικά θα μου την κλέψουν και θα αρχίσουν ότι δήθεν είχαν κι εκείνοι την ίδια πληροφορία με εμένα και καλά δεν την έγραφαν για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν!

Εσείς όμως να ξέρετε πως αυτό που θα διαβάσετε στο Dimis Blog και στο Youweekly.gr είναι ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που αποκτήθηκε με πολύ κόπο αλλά και εσωτερική πληροφόρηση που δεν μπορεί να έχει κανένας άλλος. Και τώρα μπαίνω στο ψητό, για να είμαι και επίκαιρη όπως το επιβάλλει η σημερινή μέρα… Διαβάστε παρακάτω…

Άλλος ένας παίκτης από την ομάδα των «Διάσημων» εξέφρασε στην παραγωγή την επιθυμία του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Η απόφαση αυτή πάρθηκε λίγες ώρες πριν την Ανάσταση κι ενώ το κλίμα βάραινε επικίνδυνα μετά την αποχώρηση του Χανταμπάκη! Σας αποκαλύπτω ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι ένα απλό πρόσωπο, συγγενείς του πρώτου βαθμού έχουν εξαιρετικά φιλικές σχέσεις δεκαετιών με υψηλόβαθμα στελέχη (πιο ψηλά δεν γίνεται) με το κανάλι του Φαλήρου…

Ο παίκτης που θέλει να αποχωρήσει από τους «Διάσημους» είναι…. η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Η Ευρυδίκη μπορεί εσείς να γνωρίζετε και μαζί με εσάς και όλη η Ελλάδα ότι είναι αθλητικογράφος στον ΣΚΑΙ. Αυτό που εσείς δεν γνωρίζετε, αλλά εγώ γνωρίζω είναι ότι πέρα από αυτή την οικειότητα που έχει, εξαιρετικά κοντινοί συγγενείς της πρώτου βαθμού έχουν πολύ καλές σχέσεις, φιλικές με μεγαλοστελέχη του ΣΚΑΙ (θα μου επιτρέψετε να μην γράψω παραπάνω γιατί μπαίνουν σοβαρά και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα).

Η Ευρυδίκη λοιπόν, δεν είναι ένα απλό κορίτσι που μπήκε στο Survivor, είναι ένα παιδί με πολλά ταλέντα, πολύ καλή δημοσιογράφος και αγαπημένο παιδί του ΣΚΑΙ. Δεν γνωρίζω αν έχει εσωτερική πληροφόρηση, για το τι συμβαίνει ακριβώς έξω, δεν ξέρω εάν υπάρχει δίχτυ προστασίας για την συγκεκριμένη κοπέλα από την παραγωγή του Survivor. Αυτό όμως που ξέρω σίγουρα και θα σας το μεταφέρω σήμερα στο Youweekly.gr είναι ότι η Ευρυδίκη έχει απίστευτα ξεσπάσματα μέσα στο παιχνίδι τα οποία οι κάμερες ενώ τα καταγράφουν, δεν τα προβάλουν στο τηλεοπτικό κοινό!

Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά ο πληροφοριοδότης μου, μού μετέφερε ότι η συγκεκριμένη παίκτρια μετά την αποχώρηση του Χανταμπάκη κυριολεκτικά κατέρρευσε μέσα στο παιχνίδι. Η Ευρυδίκη που ενδιαφέρεται φοβερά για το προφίλ της προς τα έξω, διαπίστωσε με την έξοδο του φίλου της , Στέλιου, ότι αυτό που πιστεύει για τον εαυτό της και το προφίλ της δεν είναι το ίδιο με αυτό που πιστεύει η κοινωνία. Υποθέτω ότι κάποιος από την παραγωγή πρέπει να την ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και την τεράστια διαφορά που είχε ο Στέλιος από τους άλλους δύο συμπαίκτες του. Έτσι κι αλλιώς συζητήθηκε αρκετά ο χαμός που έγινε όταν ο Χανταμπάκης έμαθε τι συμβαίνει πραγματικά στην Ελλάδα προς το πρόσωπο του.

Αυτό της έδωσε της κοπέλας μία εικόνα για το πόσο λάθος έχει κάνει στην στρατηγική της με το παιχνίδι. Η Ευρυδίκη συνειδητοποίησε από την μία μέρα στην άλλη, ότι ο κόσμος που έχει φτιάξει γύρω από τον εαυτό της, καταρρέει και διαλύεται σε χιλιάδες κομμάτια. Αυτό την έκανε να θέλει έντονα να φύγει από το παιχνίδι, καθώς και η ίδια ένιωθε πως αρχίζει και χάνει τον εαυτό της, αλλά καταστρέφει το ήρεμο και σοβαρό προφίλ που έχτισε τόσα χρόνια με τον επαγγελματικό της κόπο.

Φυσικά η παραγωγή με νύχια και με δόντια προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη. Αυτό που της ζήτησαν, όπως το ζήτησαν από όλους τους παίκτες είναι να ηρεμήσουν και να μην παίρνουν βιαστικές αποφάσεις… Καταλαβαίνουν ότι το κλίμα το τελευταία διάστημα με όλα αυτά που γίνονται είναι τεταμένο και γι’αυτό το λόγο είναι κι εκεί ψυχολόγος για οι παίκτες με όλα αυτά έχουν επηρεαστεί πολύ!

Τώρα, αν το απόσπασμα και τα ξεσπάσματα που σας γράφω, η παραγωγή τα δείξει, δεν το γνωρίζω. Μένει μόνο να το δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης.  Αν φυσικά η παραγωγή του Survivor προβάλει όλη την αλήθεια που αφορά στην Ευρυδίκη.

Σε λίγο θα σας έχω φοβερό παρασκήνιο και περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα… Ποιος την απέτρεψε να το κάνει αυτό;;; Σε λίγο περισσότερα…

Δείτε την πρώτη ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αποχώρηση του…. (Η πρώτη ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη στα social media μετά την αποχώρηση του! Τι μήνυμα έστειλε στον κόσμο;)

*** ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ YOUWEEKLY.GR***